-

På allmän begäran..

2008-04-03 @ 11:49:17

Nu ska jag börja blogga på allmän begäran... Och då kan ju inte ens jag säga emot, speciellt inte nu när jag är sjukskriven på heltid vilket innebär att jag kommer att va hemma i ca ett och ett halvt år!! De e fan inte klokt. Min undran är vad gör man nu när man redan har städat ur garderboberna på kläder som jag bara kan drömma om att kunna klämma mig i på de närmaste taget och städat resten av lägenheten, dammsuga får jag inte gör så dammråttorna håller mig sällskap, vi har ganska kul ihop faktiskt.
Men idag ska jag/ vi få göra något jag längtat efter sens nyår typ.. Ultaljud!! Idag ska vi få se våran bebis för första gången! Ska bli så himla kul att se vad den sysslar med där inne förutom sparkar sin mamma lite här och där.  Jag återkommer med bilder sen och berättar hur de var. Kan erkänna att jag är grymt nervös, tänk om jag bara inbillat mig alltihop och kanske bara blivit kanonfet mitt på magen och att sparkarna skulle va mega kurrig mage utan ljud.... Ja ja, vi får väl se, bara de finns ett hjärta som pickar på min lille plutt så e jag mera än nöjd!

Funderar på att byta namn från cklaris till tjockis, haha!!

kram!



Ingen tjockis där inte... I höstas i turkiet me Johan och mamma och pappa. Såå mysigt!



Min älskling och blivande farsan baloo! 


Kommentarer
Postat av: Tant Cat

FASEN va kul att du bloggar! Älskar och kolla in andras bloggar ju =) Hm, jag är ganska kass just nu själv men jaja... jag kommer börja blogga snart igen! Hur gick ultraljudet?? Fanns de nå hjärta?? =) wiii. coolt. JÄttefina bilder förresten! Längtar till sommaren! Hare bäst och fortsätt att blogga. Kisses and hugs from me!

2008-04-04 @ 09:30:12
URL: http://calelicat.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback