-

Om att köpa rätt prylar....

2008-04-10 @ 10:07:43
Suck... Att köpa bebisprylar är inte de lättaste vi gjort, för man vill ju inte köpa saker som inte kommer användas, likaväl att man har ingen aning om vad som verkligen kommer att behövas...
Nu är de så att vi har världens tur som har min moster Fia me familj som vi får låna en massa kolijox av, bla spjälsäng! Längtar så efter att åka bort och hämta den!! Men de får nog vänta lite...  Nu kommer frågan.. Hur bäddar man en lagom varm säng till en bebis för slutet av augusti?? Ska den bara ha en filt eller ska de finnas täcke? Kudde ska man inte ha men de e klart att vi måste köpa en ändå som får ligga där innan bebisen kommit ut. Och att köpa lakan som inte är könsbestämda är inte det lättaste kan jag säga, så tips på fina lakan motages med stort intresse! :-)
Vagnen och bilbarnstolen står på babyproffsens lager och dit får vi komma och hämta sakerna när vi vill... JAG VILL NU!!! :-) Men eftersom de är sånt som tar plats sen så får de oxå stå kvar på lagret ett tag till. Och hur bäddar man vagnen, ingen aning!
Sen har vi det roliga med kläder... Att hitta fina kläder är inte svårt, men att köpa rätt storlek... Man blir ju galen!! För det första så säger man att en nyfödd har stl 50, men idag föds det så många stora barn som knappt kommer i 50 utan får ha 56 direkt och då vill man inte slänga ut pengar på kläder som skrutten aldrig ens kommer kunna ha.. Så vi har bara vågat köpa kläder från 56 och uppåt. Får vi en liten plutt får man väl skicka mamma att köpa något i rätt stl..
Babygym... Klart ungen ska ha ett babygym! Men de finns ju hur många varianter som helst! Där har jag faktiskt ingen aning om vilket vi ska köpa. Får göra som jag brukar när jag inte kan bestämma mig... Johan får ensamrätt till att bestämma, haha!!
Alla saker som ska köpas på Apoteket ska jag köpa sen när Cattis kommer hem och jobbar, så fan ta henne om jag inte får det bästa. Så det ansvaret lägger jag över på henne, de är väl ok Cat??
Babysitter.. Tror jag stenhårt på. Då kan jag duscha/laga mat medan Billy sitter och myser, men vilken ska man köpa?? Ska de sitta fast leksaker på den som skrutten kan leka me eller ska man ha en enkel utan krussiduller och frisidurer??


I övrigt så kan jag säga att jag hatar alla retro kläder, med bruna lejon på gul bakgrund eller liknande, de e ju bara föööör fult! Så fick jag de sagt..

image24

Urgulliga skor som vi fått av blivande moster Hanna! (jag tror att hon tror att de kommer bli en tjej)


Kommentarer
Postat av: cat

Naaa vicka gulliga skor du fått av Hanna =) Dom var ju ursöta! KLART att du ska få det BÄSTA utav MIG!! hihi. Jag ska iaf försöka ge dig det!!

Hm, kan tänka mig att det inte är lätt att handla barnkläder alltså.. speciellt när man inte vet om det är en bebiskille eller bebistjej... hm. Men det blir nog bra, som sagt det går ju alltid att köpa till när pluttisen är född!!

2008-04-10 @ 10:45:53
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: clara

Va skönt.. Då litar jag på dig. :-)

Nä de kan jag lova, men nu e de så att jag gillar inte de riktigt tjejiga eller grabbiga så de funkar bra för den delen, värre är de me att hitta rätt stl...

2008-04-10 @ 10:59:53
URL: http://cklaris.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback