-

Nu ska de vandras!

2008-04-11 @ 11:49:09
Nu har jag köpt dojjorna! Det bästa, dom är både sköna OCH snygga! Så nu ska jag snart ut och visa upp dom för grannarna, känner mig som en femåring som fått nya skor och är stoltast i världen och vill att alla ska se vilka döfina skor som sitter på fötterna, haha!! Sen så har jag läst en artikel om att om man är aktiv under graviditeten så får man aktiva barn, så jag tänker va lite sådär lagom aktiv, hihi!

image26


Ser fram emot den här helgen. Imorgon ska Hanna, mamma och jag gå och se "Den hemlighetsfulla trädgården". Om man lyssnar på titeln låter den inte som en höjdar musikal men den är helt klart värd att se, dom har ju lyckats bra de tidigare åren. Sen på ska vi köpa jord och allt annat som behövs för att fixa till balkongen, jag känner att de är mitt mission nu under våren att få stans snyggaste balkong. Dagarna blir ändå så sega när man är sjukskriven... Och på söndag ska Johan och jag åka till Tofta och hälsa på faffa och kolla så att allt är sig likt. Sen kommer antagligen helgen va över...

Billy har hittat en ny hobby, att sparka mamma under de vänstra revbenen. Då försöker jag sparka tillbaka, men lyckas inte riktigt... Kan säga att de känns helkonstigt!

Kommentarer
Postat av: M. hanna

va? tycker du verkligen att skorna e snygga?! dom e ju gräsliga, kan knappt fatta att jag köpt sånna gräsliga skor :S men dom vart ju sjukt sköna att ut
o springa i, men snygga: NEJ!

2008-04-11 @ 12:30:27
Postat av: clara

JO DE E DOM FAKTISKT, för att va löpardojjor! :-)Och om man kollar på dom andra som jag har hemma så JAA dom e snygga!

2008-04-11 @ 12:34:03
URL: http://cklaris.blogg.se
Postat av: tant cat

ja dom var fina! men jag håller med hanna om att sånnadär skor är INTE snygga...! men de där var faktiskt snygga för att vara ett paj joggingpjuks =)

jaja nu ska jag duscha (eller dursa? hihi), häpåre!

2008-04-11 @ 12:59:00
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: clara

måste bara säga att dom är helt sjukt sköna dessutom!!

2008-04-11 @ 15:37:27
URL: http://cklaris.blogg.se
Postat av: Johanna

Joooo Clara! Skorna ÄR snygga!!!

2008-04-13 @ 11:11:24
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback