-

NU du Julia!

2008-04-30 @ 08:37:53
Nu jäklar, vaknade första gången när brevbäraren la in tidningen och sen igen när tidningen ramlade ner på golvet, snacka om inkompetenta brevbärare!!! KAN MAN ALDRIG FÅ SOVA??!! (jag måste faktiskt få gnälla nu för sen kommer jag ändå inte få sova ett dugg när Billy behagar att titta ut...) Därefter va de ljust och hur jag än gjorde va allt ivägen, mage, tuttar, armar och hår. Så stax efter sju fick de va nog.. Jag passade på att städa toan och göra frulla till mig och Johan. Han ska ju iväg nu och skriva tenta, så man måste ju se till så hans dag iaf börjar på rätt sida.
Och under tiden som han gör de ska jag ut och gå med Frida, tror de kan va bra nu innan båten och bilfärden... Sen ska jag göra mackor till hela familjen me salami och annat kollijox till båten, ska lägga ner min själ i dom så alla tycker dom är dom godaste mackorna i världen. Sen ska jag duscha, fixa barret, städa resten av lägenheten och stå färdig ute på gatan när mamma ringer.. Sen Jullan då kommer vi!! Ska bli så himla kul att se hur ni bor och framförallt få träffa dig. Billy säger att h*n längtar jättemycket efter sin moster som bor långtbortistan.

Jag har invensterat med Cattis hjälp via telefon ett par stödstrumpor. Hahaha!! Ni skulle ha sett mig ta på mig dom... Kan bara säga att bilden på baksidan är LÖGN!  Jag höll ju på att svimma! Men nu sitter dom där och kommer göra de ett bra tag till.. :-)

Kommentarer
Postat av: julia

hahahaahahah de ska bli super kul å träffa er alla å särskilt skrutten... kommer bli sjukt baby sugen bara (filip är orolig att ja kommande veckorna endast kommer tjata om barn hihihi)
puss å syns imorn bitti

2008-04-30 @ 10:16:43
Postat av: cat

HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! jag vet, dom där stödstrumporna asså.. det är inte lätt. tänkt dig, jag fick sätta på ett par på 2 damer på apoteket en gång. jag var så jäääävla svettig eftersåt men efter satt de som en smäck =) hehe. de ska ju sitta tajt!

Hoppas att du får grymt kul hos Julia! wii

Idag är det valborg och FEST. kom hem 04.15 igår så jag är inte jättesugen på fest men vafan man får ju ställa upp för alla andra..

KISSES FROM ME!

2008-04-30 @ 10:29:22
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: clara

Hahaha! Kan se de framför mig hur du ska hjälpa dom! Shit va kul! Som sagt... Dom sitter som en smäck iaf. Du är och förblir min lilla partyråtta så är de bara, du får ha de såå himla kul ikväll och jag räknar me nå fint mms som jag kan skratta åt i bilen....

Och till Jullan: Lovar glamoren är NOLL med att va gravid, de kommer du märka när helgen är över. :-)

2008-04-30 @ 10:55:23
URL: http://cklaris.blogg.se
Postat av: julia

vem har sagt nå om glamor ;) pussen

2008-04-30 @ 13:14:28
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback