-

Högskoleprovet.... = min död

2008-04-05 @ 16:50:48
Då har man precis gjort högskoleprovet och skulle nån fråga mig nu om vad en cykel är för något så skulle jag inte ens klara av de, lite trött i bollen. Den andra bollen av mest ivägen när man skulle skriva för vem orkar sitta rak i ryggen mellan halv nio och tio över fyra. Så nu ska jag lägga mig med min kära vän tens för att kanske kunna bli människa igen till kvällen. Ska bjuda Johan på trerätters med alkoholfri cider. Vi ska fira att vi har gått halvvägs nu. Vi får se vad menyn kommer att bestå av, jag ska in till coop om en stund och shoppa de som behövs.
Ser fram emot en god kall cider, alkoholfri givitvis, men dock en god cider! För de e man fan värd efter dagens bravader!

Kommentarer
Postat av: cat

Åhh men hur gick provet då?? Kändes de bra eller? Det är ju svårt de där provet... kommer ihåg att jag var kass =) Du får berätta vad du lagade för 3 rätters, låter supermysigt! puss

2008-04-05 @ 18:25:22
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: clara

Jo jag blev faktiskt nöjd! De bästa är att nu behöver man inte tävla me alla som fått lägga till 0.5 bara för att de jobbat i minst fem år för äntligen har man tagit bort den regeln så nu tävlar man på riktigt, hehe!!

2008-04-06 @ 09:19:35
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback