-

En liten sadist...

2008-04-17 @ 10:28:01
Jag tror att Billy gillar när jag rör på mig, för här försöker man läsa tidingen men då sparkas de så man nästa ramlar ur sängen.. (ok, jo jag överdrev lite, men de var bara för att öka spänningen lite...) Men ändå, varje gång jag lägger mig en för att vila, då ska de sparkas och knuffas.. Jo jag erkänner, jag älskar att känna den där firren där inne. För om jag ska beskriva rörelserna så känns de som att hålla i en stängd plastpåse med vatten i och en ganska stor fisk som inte alls vill va där.. Och sen har man svalt alltihop och nu ligger de strax ovanför blåsan. Så känns sparkarna än så länge. Ska bli kul sen när man kan känna att bebisen har hicka och sånt. Frida berättar om sina hickhistorier och då blir jag liiiite avis. Men hallå, hon ska ju ha nu i slutet av maj och jag har hela sommaren på mig att känna armbågar, hickningar och allt annat sköj.
Nu ska jag göra mig iordning för att käka lunch me pappsen och Johan på Borgen, hoppas att dom har något riktigt gott till lunch. Och för er som undrar, potatisen står på svalning nu innan pressningen..

Kommentarer
Postat av: Annie Pannie

Klockren beskrivning av hur det känns att ha en bebis i magen! Jag kan ganska klart föreställa mig hur det är att ha svalt en fisk i en för liten plastpåse, faktiskt ;-)

2008-04-17 @ 20:34:41
Postat av: clara

Ja eller som de sista vattnet i badkaret som ska ut, tror att de är när h*n vänder på sig som de känns så.. :-)

2008-04-17 @ 23:10:17
URL: http://cklaris.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback