-

idag e de morsan som gäller!

2007-05-27 @ 20:07:43
har precis firat mamma så de smäller om de, vi åt middag på min underbara balkong. Hanna och jag hade grillat en flintastek och fixat färsk potatis,SMARR!! dessutom så har jag sålt morsan idag, min gamla golf. E så lycklig, nu e man av me skrället!!! Har ju inte kört fanskapet mer än två gånger på mer än ett och och då har de varit till besiktningen, hur ekonomiskt är de på en skala?? Annars så gör jag inget annat än att pluggar, men om en vecka är de över. Gud så jag längtar!!! Bara jag hinner klart me allt, känner hur kniven trycks mot strupen... så nu måste jag dra och plugga vidare. Har två megastora prov imorgon... oj vad jag längtar... eller inte.. snart e de sommar och då kan jag ungås me alla mina underbara vänner igen, längtar efter er me! Men nu måste jag dra på allvar.
Puss på er!

denna dag ett liv...

2007-05-26 @ 19:26:38
god afton.. eller va fan säger man en kväll som denna?
Johan ska på fest och lilla jag ska sitta hemma och plugga religion hela natten lång, fy faan vilket kul liv jag har. Men nästa helg på smäller de så de heta duga. Slutar plugget på fredag, tror att de kommer va mitt livs bästa dag någonsin. :P För de kan inte va friskt att längta så mycket som jag gör efter att denna plåga ska va över, så nu ska jag bara skriva ett religonsprov och lämna in ett fördjupningsarbete om samers religon, de e inte de lättaste jag gjort i mitt liv men de e dock farao mycket enklare än att skriva om indianer. För det här står iaf på svenska. Sen ska jag göra ett nat prov i matte b och ett i a och ett till prov i a... och ett prov om 1900-talet i historian som jag bara måste få mvg på!! förutom detta ska jag lämna in nån text på engelskan om alla böcker jag läst.. :P
ska plugga nu, men nu har jag hajjat lite mer om hur man bloggar så jag återkommer nog snart, om jag inte omkommit i böckerna..

Puss på er alla!!