-

Jobba på riktigt...

2007-06-14 @ 19:35:48
Nu har jag jobbat i fyra dagar och utan att överdriva, jag e fan så mycket bättre på att plugga än att jobba. Det är ju bara för seeeeegt.. Snyta en unge här, hjälpa någon annan ner från gungan och sen se hur ett åringen står och äter sand, sen är det tillbaka och snyta unge nr ett igen. Och så ser dagen ut. Annat är det när man pluggar och gör det intensivt i någon timme sen e man klar och känner att man utfört något. Men här då, man går ju bara och väntar och stessar för att hinna sova, de e sjukt. Tycker att om det finns nån gång i livet som man inte borde stressa så e de på dagis, men man gör inget annat än stressar, fort ska blöjan bytas, man ska läsa saga och äta innan man ska somna och sen e det viktigt att de inte sover för länge utan ska upp i tid så de kan somna till kvällen. Huuu!!! Så en timme på gymmet efter jobbet var välbehövt. Sen har jag lyckats göra egna hamburgare med bröd, smarrens!! Och nu ska jag ut och gå en sväng.

Sommar, sommar och sol i havet och vinden med doft av kaprifol, osv....

2007-06-07 @ 17:41:28
jahapp, nu va de bevisat. Man kan sitta åtta stycken runt vårat pyttelilla bod på balkongen och fika, ink pensionärer. Johans släkt e på besök nu när Niklas tar studenten, så de ville se hur vi lever. Och gissa om de va varmt! Redan kl 07:15 var det 19,7 grader i skuggan... Gjorde matteprov i morse, de va därför jag va uppe så okristligt tidigt. Men de gick alla tiders. Fick VG i kursen, vilket va skönt eftersom jag suger när de kommer till matte. Så nu ska jag gå ut och gå min dagliga prommis, funderar på att gå i bikini, de e ju sååå varmt! Håller på att smälla av!
  
tänk va gött de va i turkland, men jag längtar fan inte dit igen. E trött på det landet, nästa gång blir det något annat konstigt land. Men baren som ligger precis bakom mig på kortet va nice kan jag lova.
Hej svejs!

Titta sol, varmt, skönt!

2007-06-05 @ 10:10:00
De e otroligt men de e faktiskt  SOMMAR! Så underbart. Var ute och gick min morgon prommis i endast linne och jag svettades hela tiden, de e inte klokt! Så nu har jag helt förtjänt en tallrik gröt, mums! Ska snart bort och lämna ifrån mig morsan, känns lite jobbigt men mest bara lycka, att slippa betala för något jag inte använt på över ett år! Något jag måste köpa idag är blompinner, hade ingen aning om att bönor kunde växa på de där viset. Sen ska nog jag och Korven till Tofta och dra årets första strandsolning. Kan man må bättre än vad jag gör idag? Jag tycker till och med att de är kul att plugga matte. Ska göra de nu.
Bye bye!

SOMMARLOV!!

2007-06-04 @ 11:29:54

Äntligen är det här, mitt sommarlov! Och vad gör man går upp klockan 8 för att gå ut och gå en morgon prommis och avslutar den på arbetsförmedlingen där det tog hundra år innan jag fick prata med en tjej som ändå bara gav namnet på nån gubbe som jag skulle söka upp, snacka effektivt.. Och nu ska jag sätta mig me matteboken och bara njuta av jag bara har ett ämne att läsa på. Så jag måste va skadad efter mina två djävulsveckor men jag tycker att de ska bli kul att skriva det provet. Ska nog söka hjälp.. Sen ska jag göra något ikväll som jag verkligen längtat efter..... träna. Och jag ska inte bara fira ledigheten med ett pass utan två ska det bli. Först combat och sen jam. De e ju bara för kul, som jag saknat de när skolan bara ösade över mig me prov och inlämningar. image4
skulle lägga in en annan bild men hitta inte den, typiskt. Hitta denhär istället på mamma, pappa
Johan och Wille på Fårö i vintras, Gud så mysigt de va!
image5
Jag och johan på en rauk
image7