-

Den 1 oktober stänger jag bloggen.

2012-09-27 @ 11:45:11
Under sommaren hade jag ingen tid för bloggen. Jag tyckte att det var trist men insåg att jobb och familj gick långt före bloggen. Sen när höstterminen började var min tanke att ta upp bloggandet igen. Men så har jag funderat, klurat på vad jag vill ha bloggen till. Är den för min egen del? Ska den vara privat eller ska jag hålla mig till recept och liknande. Jag vet att det finns folk som läser bara för att irritera sig på mitt underbara liv. De flesta som läser lämnar aldrig några spår och då känner jag att jag ska sätta lås på den för allmänheten. För trots allt så älskar jag att ha den som en dagbok, där man kan backa i tiden och minnas allt man gjort. Men det är just det att jag vill inte lägga ut allt åt alla. 
Men för mina trogna läsare så tipsar jag er att inboxa mig på facebook så får ni ett lösenord så ni kan följa mig och familjen ändå. För trots allt 5,5 års bloggande tänker jag inte skicka i graven bara sådär.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Vad tråkigt att du inte fortsätter. Har läst mycket på din blogg och följt dig och din familj. Ni sprider sån glädje :)
Förstår om du lägger mer tid på annat. Man ska hinna med så mycket. Hoppas att du tar upp bloggandet igen när du får tid.
/frida

2012-09-27 @ 12:39:20
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh nej, jag kommer sakna din blogg! Har följt den sedan Max var liten..

2012-09-27 @ 19:41:05
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: jenny

Nej, va tråkigt. Har följt dig en tid nu eftersom du pluggar till sjuksköterska. Lite roligt att följa andra som pluggar för att se hur det är....

2012-09-27 @ 21:54:10
URL: http://alschkling.blogg.se
Postat av: Svärmor

Jag kommer sakna den. Men framför allt kommer gammel mormor Maggan sakna den hon följer den och sa härom dagen att hon saknade nya inlägg ! Vad kommer hon att säga nu :( /kram Svärmor :)

2012-09-28 @ 19:28:08
Postat av: Ny läsare

Vilken tur att du inte stängde ner bloggen den 1 oktober för då hade jag aldrig hittat hit till din härliga blogg. Ännu en favorit till läs listan :)

Svar: Va kul att du tycker det!
clara

2012-10-24 @ 00:08:14
URL: http://www.lillafinafroken.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback