-

By by bröllopskropp.

2012-11-09 @ 17:59:06
Nu sitter jag här, tillbaka till gamla Clara igen, världens vackraste ögonfransar har ramlat av, igår föll sista fransarna.... Det var lite som att föda barn att sätta dit dom, för när Monika höll på som bäst med att sätta dit med tänkte jag aldrig mera detta plågeri. Men redan två dagar senare var smärtan glömd och jag bara njöt av mina Bambifransar. Så otroliga, så praktiska (hade ALDRIG för mitt liv kunnat föreställa mig att jag skulle gifta mig utan mascara, men det gjorde jag tro det eller ej!), så snygga och helt enkelt alldeles alldeles underbara! Men de var hopplösa att duscha med och bada i poolen på Rhodos, men det är problem man får ta när man vaknar med Bambifransar varje dag och det tillhör inte det normala för blonda jag som burit mascara sen jag var 11 år...
Naglarna har varit borta ett tag nu. Dom var underbara dom med! Dessvärre håller de inte alls lika länge som fransarna. Men det är en bra mycket behagligare stund med med att få händerna ompysslade. Dessutom är det trist att naglarna blir i så kass kvalitet när de försvunnit.... Men jag lär absolut göra om även dom ganska snart. :-)
Solbrännan från sommaren och Rhodos är nästan borta. Nu är man åter blekfet och inväntar den kritvita perioden.... 
Vikten efter efter bröllopet gick helt klart åt ett håll, upp! Hahahaha! Vi myser, äter gott och knät har inte tillåt mig träna förän nu. 
Därför är jag glad att jag kostade på mig lite extra inför bröllopet. För trots allt så har jag aldrig känt mig finare än då. Och är det någon dag i livet man ska ha den känslan så är det väl ens bröllopsdag en bra dag att känna så.
Visst önskar jag att jag skulle kunna kosta på mig naglar och fransar hela tiden men nu finns det annat att lägga undan de pengarna på, nya mål, nya drömmar. 
 
Foto taget av Nina Ruthström.

Kommentarer
Postat av: Mamma Maria

Vilket läckert kort :)

2012-11-09 @ 23:05:24
URL: http://mammamaria.nu
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback