-

Här räknas inga får om natten, utan läkemedel.

2012-11-14 @ 09:27:58
Tro det eller ej men när jag lämnade in tenta igår kändes det så himla bra. Jag tycker att jag borde, kanske, om jag har uppfattat talen rätt så kanske det blir alla rätt denna gången. 
Men sen kunde jag inte somna.... Låg och vred på mig i timmar. Tror att det var omladdning av spänningar i kroppen som sa sitt, nu gick jag från att ha varit skitnervös inför själva tentan, nu är jag istället skitnervös inför svaret som jag inte vet när det kommer...... När jag väl somnade drömde jag sen om "20mg/ml", "hur många timmar och minuter tar detta dropp?", "hur många dagar räcker flaskan?" "Späd 50mg/ml till 2,5mg/ml" och så vidare..... Hemska dröm. Så det är väl bara att fortsätta plågas ett tag till antar jag....
 
Nu när tentan är över har jag lovat mig själv att gå ner mina honeymoon kilon som jag lagt på mig. Ser ingen anledning att bära på dessa. Så nu blir det bättring av småväl kost som motion. Så idag blir det spinning till lunch, första spinningpasset sen i maj om jag inte minns helt fel (det kommer innebära att detta kan vara mitt sista blogginlägg någonsin). Men jag ser fram emot att få utmana kroppen och psyket. För spinning är långt mycket mer än bara uthållighet och styrka, det är att utmana sig själv och våga krossa sitt tron av vad man klarar av.
Men eftersom jag är belöningsmänniska måste jag ha ett mål (utöver en viktförlusten), en belöning helt enkelt som går att ta på. Så jag tänker boka tid för nya ögonfransar hos Monika. Jag saknar mina Bambifransar!
 
 
 
 
Denna bild togs på Rhodos. Jag ser hur lugn och harmonisk ut som helst, men jag lovar, en dag ska jag dra historien om denna plats. Jag var övertygad om att den skulle bli min död! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eddie och barnen på Bristol Academy

Spännande och se om det kommer nåt mer inlägg härifrån då!Lycka till på spinningen!:) Anna

2012-11-14 @ 09:52:24
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Postat av: Jenny

Jag håller tummarna att du har alla rätt. Förstår verkligen din ångest. Det är alltid nervöst innan man har gjort tentan men det värsta är nog precis innan man ska kolla om man har klarat sig eller ej. Jag ser inte fram emot läkemedelsberäkning i nästa termin. Kram

Svar: Ja visst är det en hemsk känsla! Du har helt rätt, att se att läraren har rättat och sen bara invänta de sekunder som det tar att få fram svaret är olidligt långa. kram
clara

2012-11-14 @ 11:43:35
URL: http://alschkling.blogg.se
Postat av: Anonym

Minns känslan så väl. Alla rätt är väldigt ångestladdat. Vet inte vad som är värst egentligen. Nervösiteten innan tentan eller den som kommer när tentan är gjord.... Nej fy va hemskt att bara vänta och vänta. Jag upplever ,tack och lov, inte läkemedelsberäkning som lika ångestladdat i verkligheten. Håller tummarna för dig!

/Marina

2012-11-15 @ 15:23:56
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback