-

Här ligger vi inte på latsidan.

2012-11-20 @ 12:39:00
Oj va det jobbas nu, jobbade torsdag, fredag, lördag och igår. Nu jobbar jag idag, imorgon, fredag, lördag och söndag. Det är trevligt att känna sig välkommen och det är trevligt i julklappskassan. En extra fin sak är att man slutar 30 minuter före sjuksköterskan så jag går hem redan kl tre om dagarna. Mycket trevligt må jag säga. Jag tycker det är toppen att hoppa in som uska, jag har stora öron när sjuksköterskorna pratar, planerar och är med på ronden för att få lära mig även där. 
Dessutom är det underbart att få komma hem och känna sig "som en vanlig familj". Med vanliga arbetstider och få längta på ett annat sett efter barnen och maken. 
Denna vecka har jag och Johan TV-förbud, han vet inte om det ännu bara. Tänkte att vi skulle hitta på annat om kvällarna istället för att somna framför något tråkigt program. Så jag gissar på att denna vecka kommer vi ÄNTLIGEN få iväg alla tackkort efter bröllopet..... Bättre sent än aldrig! Jag älskar att pyssla och fixa tillsammans med Johan. Han är en jäkel på att se möjligheter i det jag hittar på. Så detta kommer nog bli en fin vecka trots allt.
 

Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback