-

Ska bara överleva det här.....

2012-02-26 @ 09:44:29
Det räcker med att säga att jag har haft panikångestattacker ett par gånger idag. Jag hatar att känna mig stressad i onödan. Behöver jag säga att jag inte är hemma utan på praktiken. Men som jag skrev i ett annat inlägg, jag mår inte bra här. Har ju inte haft panikångest sen i höstas när det var på tok förmycket i livet men nu.... Nu är det bara praktiken..... Det säger väl allt. Det är tur att jag gillar patienterna så mycket för annars hade jag inte fixat detta. Så är det med det. Jag vet inte hur jag ska kunna ta beslut som en färdig sjuksköterska, kunna veta allt om alla sjukdomar och veta hur avdelningens egna ritualer ser ut, när de inte är samma som vi lär oss i skolan...... Men nu är det fyra dagar kvar. Fyra dagar. Ikväll blir det lugn och ro (in my drems) med familjen.

Kommentarer
Postat av: Marina

Hej Clara!



Jag är sjuksköterska, tog examen för fyra årsen (på KIs distans utbild) och jobbat två år eftersom jag varit föräldrarledig xtvå. Iallafall.



Jag vet hur du känner dig, även om det inte gick så långt som till panikångest så upplevde jag vissa perioder som oerhört stressande och var på väg att ge upp ett tag...



När jag tog min examen så kände jag mig inte alls redo att ha ansvaret över andra människors liv. Kändes som att jag inte kunde alls så mycket som man borde för att få jobba på egenhand.



Man lär sig mycket under utbildningen men jag måste säga att det är när man väl börjat arbeta och får lägga upp arbetet på sitt eget sätt som man lär sig saker på "riktigt". Samtidigt försvinner pressen man känner av sin handledare när det istället är du som har ansvaret och kontrollen över arbetsuppgifterna.



Lycka till i fortsättningen och välkommen till ett givande och betydelsefullt yrke (tyvärr och beklagligt så är lönen inte vad den borde.



Hälsningar Marina (jobbar på infektion)



2012-02-26 @ 16:29:45
URL: http://marinasminnen.blogspot.com
Postat av: Emmy

Clara, jag håller också andan. Tycker alla är trevliga och att jag haft en bra praktik men nu är jag väldigt sliten och längtar efter mitt vanliga liv. 4 dar kvar nu. Håll ut!

2012-02-26 @ 17:07:00
Postat av: Sarah

Åh, hoppas du fixar resterande fyra dagar nu. Det tror jag du fixar galant!

Vad glad jag blir att du gillar min hund. Det gör faktiskt jag också. Han är hur charmig som helst :)Dessutom precis lagom stor!!

Tråkigt dock att jag knappt har något annat än honom att blogga om längre. Måste ta mig i kragen!



Lycka till nu. Kram

2012-02-26 @ 21:53:34
URL: http://gundel.blogg.se/
Postat av: research papers

Det är rätt! Behöver du ägna tid och familj.

....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback