-

Full fart mot helgen!

2011-09-23 @ 06:43:18


Denna vecka har sprungit ifrån oss, det var faktiskt måndag för en kvart sen! Familjen har länge längtat efter helgkänslan, den där kollektiva känslan som folk har på fredagar. En känsla man lätt kommer ifrån när man är föräldraledig, men nu när jobb, skola och dagis är i full gång får även vi ta del av denna känsla. Den enda nackdelen nu är att min skola ofta knycker lite tid av helgen, spciellt som nu när vi har en tenta på måndag.
   Någon mer det är full fart på så är det mina pluttar. Efter att Max kräktes där på natten har han mått hur fint som helst med full aptit och fart. Så idag blir det dagis, finns ingen anledning att ha honom hemma mer. Jag ringde både socialstyrelsen och sjukvårdsupplysningen igår för att rådfråga de som verkligen är kunniga och dom tyckte absolut att han skulle kunna skickas till dagis, så så får det bli.
   I helgen ska vi bara vara, bara ta del lugnt...... Det ska bli så skönt! Men oj vad jag ljuger! När tusan hade vi en lugn helg senast??? Vi börjar alltid med tanken att det ska bli en lugn helg, men sen så finns det alltid så mycket vi vill göra så vi gör allt på samma gång och på söndagskvällen undrar vi var helgen tog vägen...... Så jag inser att det där med att ta det lugnt kan vi nog fortsätta att drömma om. Allra mest vore det fint att få sova ut tills man själv vaknar, men det lär inte bli den här helgen det heller....


Men trevlig helg på er!!


Hugo är ute på höstpromenad.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Trevlig helg på dig med!!

2011-09-23 @ 12:03:42
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback