-

Ursäkta röran, vi bygger om!

2011-11-24 @ 14:56:36


Och såhär såg det ut för en liten stund sen hemma hos oss. Det går framåt med rasande fart kan jag lova, bygg"gubbarna" är verkligen hur duktiga som helst. Märks att de kan sin sak. Dessutom är dom trevliga, stor bonus för en pluggtrött student som gör allt för att rymma från skolböckerna för en stund.
Men rörigt är bara förnamnet, men till natten ska det förhoppningsvis redan vara lite ordning på torpet. Jag och Johan ska skruva i alla lådor och luckor och sånt kul natten lång. Sånt gillar jag! Jag gillar det för att man kan fort se en förändring, sega pillsaker är inte min grej. Men som sången lyder "det blir alltid värre framåt natten" så är det bara att önska att det inte gäller oss just idag. Vi behöver flyt och vi behöver få känna att vi klarar detta tillsammans.
Så sen vet jag inte om jag tänker bjuda på fler bilder innan allt är färdigt, väggarna är kaklade, vitvarorna på plats, tapeterna hängda och lamporna lyser. Då får ni se allt i sin helhet och glädjas med mig över hur fint det kommer bli hemma

Kommentarer
Postat av: Åsa

Lite skillnad från igår :) kul att det börjar ta sig. Kram

2011-11-24 @ 15:10:09
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback