-

Höstkvällsminnen i Visby.

2011-11-01 @ 22:18:21
Andra dagen på praktiken är gjort och jag kan bara säga att jag har kul och lär mig massor!! Det är sprutor hit, blodtryck dit, anding blandat med EKG. Idag hade jag till och med mitt första egna möte med en patient, mycket spännande att kliva in i den rollen. Ikväll blev den där efterlängtade promenaden genom stan, vi passade på att posta en massa saker vi sålt på tradera som blivit flera riktigt lyckade affärer! Så kul så! Det var verkligen en härlig kväll för en promenad genom stan, jag älskar verkligen innerstan, den inspirerar mig och gör mig lugn. Det bästa är att affärerna är stängda så då träder alla detaljer fram med sina historier. Båda gamla som funnits i alla tider men även minnen man skapat själv, som när jag och min vän Petra på väg till krogen en iskall natt blev stoppade av polisen mitt på gatan. Fulla och glada fanns ingen tanke på att man inte fick dricka alkohol på allmän plats, då hade vi tur att de vänliga konstaplarna ville påminna oss om detta. ;) Den iskalla natten glömmer jag (bitvis) aldrig, det var kvällen jag hittade en tvättäkta prins på dansgolvet. Det ni!! (huvudvärken är bättre idag igen, men vågar inte hoppas på för mycket)

Kommentarer
Postat av: Julia

Tack det samma :)

Ser att du läser till ssk! Spännande. Jag läser just nu två kurser på universitetet här i Örebro, bland annat medicin A. Har nämligen sökt ssk-programmet jag med (till våren) återstår att se om man kommer in bara :/



2011-11-01 @ 22:55:49
URL: http://mittialltvitt.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Va bra att du verkar trivas och lär dig massor. Hoppas resten av praktik perioden fortsätter så.

2011-11-02 @ 06:52:18
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag å Robban pratar om det ofta hur mkt vi saknar kvällspromenaderna vi tog i innerstan - året runt - när vi bodde där inne. Sen kom vi på att det räcker väl inte ens att går 10 år framåt i tiden , för att kunna gå kvällspromenader tillsammans igen. Hoppas du mår bättre nu. KRAM

2011-11-02 @ 12:09:57
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: Carola

Har funderat på din fråga, men fasen vad svårt att beskriva hur de smakar :p Luktar lite som sockerkaka och smakar lite som hm..varm sockerkaka/macka med lite knastriga kanter. Jag kör som sagt pepparsalami och brie på o det ger ju bra smak i sig så brödet känner man inte så mycket av :)

2011-11-02 @ 16:39:57
URL: http://gutecarra.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Visst har du rätt i det du skriver, verkligen! Försöker sysselsätta mig men de är de att jag har så himla ont när jag rör mig och är trött och svimfärdig, därför kan jag inte göra överdrivet mycket.

Men man får upp hoppet när barnmorskan blir så eld och lågor och sedan får hinnsvepningen, Nåväl att födas på helgen hade ju vart bra med tanke på barnvakt o allt ;)

2011-11-04 @ 16:04:30
URL: http://emmgus.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback