-

Sämre än såhär ska man inte ha det!

2011-07-09 @ 23:16:23

Idag har vi hunnit med några timmar på stranden där småkillarna inte gjorde annat än badade, äntligen har värmen stigit i vattnet!! Utöver mamma och pappa så var även min farbror Bill, samt kusin Jens med hans Linnea på stranden, vilket var trevligt. Är det något ställe som jag brukar träffa min släkt på så är det just på stranden.
Till kvällen åkte vi inte till stan för att äta med Johans familj. Max idol Niklas åker hem till Stockholm imorgon, så det fick bli en liten hej då middag. Efter maten gick vi till hamnen, men eftersom det är en bit att gå somnade båda småkillarna på vägen så vi satt och i lugn och ro åt vi våra glassar tillsammans med restan av landet som han sin semester. Glassen var underbar, bäst var kaksmulor. Sjukt god! Men allt det goda har ett slut, så vi gick genom botaniska trädgården och luktade på alla blommor som nu är som vackrast. Sen gick vi genom stan och konstaterade att man borde vara lite mer turist i sin egen stad.
Allt som allt så blev det en underbar dag och nu ropar sängen på mig.

Avslutningsvis ska jag säga som farbror Bill brukar säga "sämre än såhär ska man inte ha det" och nog har han rätt i det. :)

Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback