-

Vi hälsar på lammen och får bevittna ett trillingfödsel.

2011-04-12 @ 21:58:53
Idag packade vi oss in i bilen och åkte till Vall för att hälsa på min moffas lamm, som han numera inte äger men som han ändå hälsar på ofta, så jag räknar dom som hans. =) Vi blev alla helt sålda på de små ungarna som hoppade omkring. Max blev totalt såld och matade lammen och ungarna med hö tillsammans med Marianne. Själv fastnade jag hos ett lamm som skulle föda, hon var bra rund om magen och ut kom först en unge, jag och moffa gissade på att det skulle komma en till och det gjorde det, därefter kom ännu en! Så himla fint, hur hon slickade och puffade igång ungarna och inte tala om styrka. Medan hon tvättade den första ungen krystade hon ut den andra, ballt!!! Sen tittade vi även till kossorna med sina kalvar, vilka monster!! Nej fy farao, då gillar jag lammen bra mycket bättre!


Kommentarer
Postat av: Stina

Wow! Coolt!



Jag pluggar till ssk i malmö, har ett år kvar, men eftersom jag har två resttentor kommer jag nog lägga ettt halvår på att göra dem, läsa på lite gammalt och ta KÖRKORT (!) och SEN när jag jobbat (max) ett år :-) så hoppas jag få möjligheten att plugga vidare till barnmorska. Det är en dröm jag haft länge! Var pluggar du? Och var ska du plugga till bm sen? KRAM

2011-04-12 @ 22:12:58
URL: http://fladdor.se
Postat av: Jenny

Hej! Klart du ska kommentera! Det är ju bara kul att utmanas i tanken =)



Och det är klart vi ska ses! Vi slutar 14 imorgon, vill du bjussa på mellis eller vi du komma hem hit på mellis? Annars tar vi lördag =)



KRAM!

2011-04-13 @ 07:32:15
URL: http://jennyls.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback