-

Vad mina skruttar gör.

2010-05-07 @ 09:38:39

Och hur blev då natten??? Max sov till strax efter tolv och sen kom han in til oss och hostade så det var inte klokt, vi stoppade i honom en alvedon och sen låg han som ett plåster med sin brännande kropp mot min hals.... Jag som redan hade smällont i ryggen kände att jag kanske skulle ge upp det där med att sova helt och hållet, men inte ens det orkade jag.....
Till slut kom morgonen och jag och Max vaknade strax efter 8 och då var han precis som vanligt, nästan inge feber och på bra humör, det enda är att han inte vill äta något, men det kommer väl.

Mini har bestämt sig för att ha ena foten rätt ut på vänstra sidan av magen så magen ser helt trekantig ut, jag har försökt killa h*n under foten men inte hjälpte det, den är där och lär säkert va det hela dagen. Känns lite småont men eftersom det ser så kul ut så hamnar det ändå på plussidan.

(kunde ha vart jag....)


Kommentarer
Postat av: Tove

Haha vilken underbar bild :) Blir ju glad av att se den!

2010-05-07 @ 12:46:00
URL: http://tovisens.blogg.se/
Postat av: Erica Ahlgren

Gud, så där synligt var det aldrig när jag väntade Ebba...Vi visste aldrig om det var en hand eller en fot som tryckte ut... Var det så med Max också? Kram

2010-05-08 @ 20:28:55
Postat av: clara *författaren*

Erica: Jag kommer inte ihåg om det var lika tydligt när vi väntade Max, tror inte det. Men nu kan man verkligen se en fot stå rätt ut. Ser helkul ut!

2010-05-08 @ 20:43:49
URL: http://cklaris.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback