-

Kossor och bästisar.

2010-05-14 @ 10:03:20

Igår var det dags för årets betessläpp och med våran lilla hobbybonde här hemma så var det självklart att vi skulle se detta, vi åkte tillsammans med familjen Ruthström vilket var lika trevligt som alltid. Mindre trevligt var vädret då det började regna regält. Men det var värt varenda droppe för vi alla verkligen njöt av att se alla kossorna så lyckliga i hagen. Dessutom bjöds det på bullar och mjölk efter, fin belöning mot vädret.
Därefter åkte vi hem till oss och Ruthströms följde med, Max och Ville lekte lika fint som alltid. Dom är riktiga bästisar redan.


Sen på kvällen kom mina barndomsbästisar Annie med sambon Christian och Cattis. Vi åt tacos och Johans goda efterrätt som smälte i munnen. Vi hade så mycket att prata om, inte så konstigt med tanke på att dom alla tre bor numera i Stockholm. Cattis hade även med sig en fin blomma och fina paket, vad som fanns i paketen får ni se i nästa inlägg. Allt som allt så var det en riktigt trevlig kväll och den var värd sitt pris i att jag inte kunde sova under natten, nog för att jag är mer död än levande idag. Tur att Max är på myshumör och bara tar det lugnt.


Kommentarer
Postat av: Carola

Vilken underbar dag!Kram

2010-05-14 @ 13:57:47
URL: http://gutecarra.blogg.se/
Postat av: Catti

Vad söta de är. Tråkigt med regn.

kramkram

2010-05-14 @ 15:56:22
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

åh mysigt med kossor, vi funderade att åka men bangade p.g.a vädret bland annat, är svårt att ta sig utanför dörren ibland. Fina bilder.

2010-05-14 @ 20:36:20
URL: http://leelooos.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback