-

Förbaskade unge!

2010-03-30 @ 13:24:27
Vilken värdelös natt vi hade! Oj oj oj! Max kom upp till våran säng runt ett och sen låg han och snurrade på Johans arm sen försökte Johan flytta tillbaka honom till hans säng.... Då vaknade ungen och tyckte att det var morgon, men saken är den att det går att diskutera för klockan var fyra och jag för min del håller då hårt fast vid att det är natt då och inget annat. Men han tjatade om välling, först var vi överrens om att han inte skulle få någon välling just av den anledningen att det var mitt i natten men sen så gav den trötta mamman upp allt tjat och gjorde välling i hopp om att ungen skulle somna om. Men näääää..... Han skulle bara hålla på med mitt halsband och påminde mest om en mask i panik. Tillslut gav jag upp och tog mitt täcke och min kudde och lämnade grabbarna för att få sova ifred i Max rum. Problemet där var att sängen är så sjukt mjuk att fogarna värkte som aldrig förr. Men några timmar fick jag ihop under natten iaf. Sen var det bara att gå upp och gissa vem som ville sova då????? Jo Max! No way, min empati för honom just då var inte den högsta så kläderna åkte på och vi drog iväg på babysim. Där var alla dåliga känslor helt borta och vi hade en kanonmysig stund ihop som tur var.

Nu ligger jag på soffan och har smällont i ryggen trots att jag ätit alvedon hela dagen.... Skickade ett mail till min barnmorska om detta och hoppas på svar snart.
För övrigt är sammandragningarna inte så pjåkiga dom heller.... Så idag känns det piss att det är långa 14 veckor kvar tills beräknat. Det är så jag får tårar i ögonen för jag förstår inte hur jag ska stå ut, vill ha ett slut på det onda snart.

Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback