-

Samlat från helgen.

2010-03-15 @ 09:43:01

Jaha, då var det måndag igen med allt vad det innebär. Johan har plugg upp över öronen, jag ligger i sängen och vilar, Max är på sitt dagis och lever rullan. Så nu går tankarna, shit va mycket vi hann med över helgen!
  Vi hade som sagt finbesök av Eric som är Johans barndomsvän från Stockholm och nu kan man fundera på vem som är mest kompis med honom om det är Johan eller Max. Senast Max och Eric träffades var i somras så det har ju hänt massor med Max sen dess och nu bestämde sig Max med en gång för att gilla Eric, klokt val av honom. För som dom har gjort tågbanon och byggt med duplo under helgen. Två av dom sakerna som Max vrålgillar att pyssla med.
   På lördagskvällen efter svinkalla fornsalen så åt vi tapas och som vi åt!! Jisses!! Det var vansinnigt gott! Sen fick jag killarna till att se melodifestivalen. Något som var bortkastat med facit i hand, Salem var ju en solklar vinnare enligt mig.
  Igår var det tänkt att vi skulle ta oss iväg och grilla korv på någon trevlig plats, något jag är stort fan av och aldrig skulle tacka nej till, OM det inte är så kallt att fingrarna stelnar medan man tankar bilen. Jag gav då förslaget om att vi skulle äta brunchen på Joda istället och så fick det bli. GOTT!! Och ännu mera svulleri!
Därpå tog vi en promenad på hamnen medan solen var som varmast, men blåsten gjorde sitt så när vi kom hem igen och satte oss på balkongen med sina 37 grader i solen så smälte vi. Jag passade på att plantera lite frön.
Tråkigt nog var det dags för att lämna Eric på flyget igen. Men innan dess så börjades det planeras för en kryssning till Helsingfors över en helg, något som låter himla trevligt, om det blir av inom en ganska snar framtid, vill ju inte riskera att sitta på en båt och börja föda barn heller.
   Sen var det bara lek med Max kvar på schemat för den dagen.
Imorse tyckte han att vi skulle gå upp klockan sex..... Det tyckte inte vi..... Så nu är jag tröttare än vanligt och behöver vila till 1000.


Lite av tapasbordet.






Här byggs det tågbanor som aldrig förr.




Max håller koll på hamnen.


Och kollar in kusbevakningens stora båt tillsammans med pappsen.



Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback