-

Kändisar på våran ö, foglossning och fin present.

2010-03-12 @ 17:52:59

Nu har vi hämtat Eric vid flyget, måste passa på att skvallra om att Michael Nyquist och Isabella Scorupco fanns med ombord. Han såg precis ut som i filmerna och hon var makalöst snygg, precis som vanligt. Alla i planet hade tydligen fått byta platser bara för att dom skulle sitta längst fram och lyxa sig. LARV säger jag om sånt, speciellt när man går ombord sist!
  Vi har hunnit med lite shopping i innerstan och någonstans på vägen så kom foglossningen som en snyting. Så Johan har nu letat fram kryckorna för längre promenader. Och som om det vore nog så trodde jag att Mini skulle ramla ur mig, fick jordens värk och så tryckte det på som faaan så nu har vi ett lägre tempo på gångfarten kan jag lova.
Väl hemma igen fick JAG ett paket av Eric och Anna, ett Body Butter som luktar smarr! Tusen tack till er!



Eftersom jag aldrig tidigare hört talas om märket och vart omedelbart imponerad av bara designen på påsen så kollades hemsidan upp direkt och jag ÄLSKAR deras sätt att visa hur varorna ska användas!


Kommentarer
Postat av: Catti

Ta det lugnt och ta hand om dig ordentligt.

2010-03-12 @ 18:49:15
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej! Vilken härlig present du fick, den såg ju tom smarrig ut..;)



Jobbigt med foglossning, det är första gången jag har det och jag tycker verkligen att det är hemskt, att så små, små rörelser kan göra så ont, det är helt galet! Men, jag har fått tips om Vattengympan som är på korpen, tänkte prova den, går du på nåt sånt?



Det gick bra idag, ingen graviditetsdianbetes än så länge! :) Men dom skulle hålla koll på mig sa dom och det får dom gärna göra..



Nu har jag skrattat åt solsidan en stund å ska stupa i säng, imorn ska jag ut till Suderhälsan å ligga i bubbelpoolen å jäsa (fast utan bubblor för de ska tydligen inte vara så bra..)



Hoppas att du får sova gott och att du mår bättre nu.

2010-03-12 @ 22:25:31
URL: http://thenewshitintown.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback