-

Johans dag som vi får följa med och njuta av.

2010-03-01 @ 19:01:19

Som sagt, idag fyller Johan år och det hela började med att Max väckte mig halv sju så vi smög in till hans säng och drog en flaska välling där, sen läste vi en hög med böcker innan Max tröttnade och tyckte att vi skulle väcka Johan. Jag tog fram högen med paket och Max ville gärna öppna alla själv men höll sig i skinnet riktigt fint. Sen sjöng vi i stämmor "ja må han leva, ja må han leva!" och vackrare toner har nog aldrig tagits förr. Eller nja.... Vi gjorde iaf vårt bästa och Johan såg glad ut så det är väl det som räknas. Sen öppnade Johan sina paket och det visade sig att min uppfattning om hans storlekar var si och så.... Men även där såg han glad ut. Vi åt frukost och tog det lugnt, ringde dagis och sa att Max tog ledigt idag, sen var det familjedusch på schemat, inpackningar till höger och vänster och ansiktsskrubbar desslike.
  Vi gjorde oss iordning oss för lunch på stan, vi åt på Borgen och hade så trevligt så.
Sen var det byte av mina missar av presenter och därpå gick Johan och klippte sig på Soft där jag och Max gjorde sällskap med mutor av festis och russin. Johan blev vårfin i sin nyklippta frisyr och Max likaså, då Ellis förbarmade sig över lite slitna toppar på även honom.

Nu har vi ätit middag och inväntar en finfin tårta som vi köpte på vägen hem.



Kommentarer
Postat av: malena

Låter super mysigt. Skulle behöva klippa Ebbe med men han har så supper lockigt hår så jag vet inte hur jag skall bära mej åt o inte är han still heller.

2010-03-02 @ 19:09:54
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback