-

Bokat resan.

2010-03-10 @ 10:35:00
Nu låter det kanske som att vi ska ut i stora vida världen men icke denna gången. Det blir Stockholm med bihang över påsken och som vi längtar och planerar allt vi ska hinna med. Största målet är att ta oss till Johans mormor och Robert som bor i En.... nånting.... Där har jag aldrig varit tidigare så det ska bli trevligt. Johans föräldrar kommer va där också så det lär bli livat värre. Övriga saker vi har planerat in är att göra det som alla gotlänningar gör när dom kommer till fastlandet, IKEA!!! Vi har redan börjat på en lista på vad som ska köpas, för en gångs skull ska vi nog hållas oss till den och inte köpa strunt bara för att det är billigt. Utöver IKEA ska vi självklart shoppa sommarkläder, vilket jag hoppas att dom hängt fram i butikerna lagom tills dess. Max behöver en hel sommargarderob, själv ska jag leta efter landets största tunika som man kan ha på stranden, samt att den ska va amningsvänlig. Höga krav där. Tror jag ska passa på att köpa en amningsbikini när man ändå har chansen, för det är något man kan se sig om bland stjärnorna här på ön. Självfallet kommer Johan också få köpa sig en del nytt han med. Till honom är det alltid lika kul att köpa kläder för allt sitter så bra på honom.
   Sen så hoppas vi på att köpa en vagn till Mini när vi ändå har lite större utbud och kanske kanske en syskonvagn när vi ändå är i farten, den får för övrigt svärmor och svärfar köra hem i sin bil om det skulle bli något köp. Jo just det, har glömt att säga att jag sålde Max jogger vagn så nu har vi bara "gåpåstanvagen" kvar.

Så det är inte klokt hur jag längtar efter att få resa igen med min lilla familj. Vi har så himla kul när vi reser ihop så jag är inte ett dugg orolig för något moment. Nää där ljög jag, visst tusan är jag orolig för att ryggen ska packa ihop totalt men man måste våga hoppas och tro att saker ska gå. En annan fin sak med resan är att vi åker först på långfredagens morgon så vi hinner vara hemma på ön och gå påskkärringsmarchen och äta tillsammans med mina föräldrar innan vi åker, det tyckte jag var ett himla smart drag av mig, då får man liksom båda äta av kakan och behålla det på samma gång!



Här har ni Max förra året när han var på äggjakt i vardagsrummet, han lyckades finfint och jag känner att jag redan måste börja klura på var jag ska gömma det detta år.

                            En söt liten påskkärring som njöt av att åka sin vagn, precis som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det var verkligen en söt liten påskkärring!!:-)

2010-03-11 @ 08:51:48
URL: http://photoshopbilder.blogspot.com/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback