-

En totalt värdelös natt med värkar och inge sömn.

2010-06-09 @ 11:09:05
Redan när det var dags för att gå till sängs igår så insåg jag att "Oboy, detta kommer bli en lååååååång natt!", helt rätt uppfattat. För jag tror jag sov på sin höjd två timmar allt som allt. Ryggen gjorde så ont att jag inte kunde vända mig själv i sängen så Johan fick hjälpa mig, vilket betyder att hans natt inte varit den bästa heller. Utöver ryggen så har värkarna bestämt flyttat in nu för att komma med jämna och mindre jämna mellanrum. Vissa gör SNORont och andra är bara lite störande. Så vad gör man då hela natten, man spelar tetris på mobilen timme ut och timme in, precis som jag gjorde när vi väntade Max. Det var under dessa sista veckor med Max i magen som jag troligen spelade sönder Johans knappar i hans gamla mobil.... Nu har jag spelet i min egen mobil så jag sliter bara på den och skulle den gå sönder så so what, den är värdelös i vilket fall.

När Max kommit in till oss satte Johan på TENS på mig och så började dagen med två Panodil. Värkarna känns trots panodilen så jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men vi ska försöka ta oss ut och röra lite på oss för att se om jag glömmer bort värkarna för en stund eller om dom tilltar och vill något mer, känns som att det är förmycket att hoppas på redan...
   Eftersom Max ögon ännu inte är bra utan kladdar trots salvan som han hatar så VABar Johan nu med honom, är otroligt skönt med lite avlastning för just nu är jag skör som få och har ingen ork alls i kroppen, utöver ryggen. Funderar på att ringa BB och kolla om jag kan sova där till natten, en till natt som denna pallar jag inte. 

Kommentarer
Postat av: Catti

Jag lider så fruktansvärt mycket med dig.

Tänker på dig massor.

Nu ska jag fundera på när Mini ska titta ut.

Massa kramar

2010-06-09 @ 12:34:09
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Fy vad jobbigt.

2010-06-09 @ 14:05:35
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback