-

Allt som ska fixas innan bebisen vräks.

2010-06-13 @ 11:28:17

Vi har börjat göra listor på allt som ska fixas innan Mini kommer vräkas från min insida och ju mer vi får ner på listorna desto mer nervös blir jag för hur vi (läs; jag) ska fixa att ha en till familjemedlem hos oss... Men samtidigt så börjar hjärtat bli sådär stort som man inte hade en aning om att det kunde bli innan man blev mamma första gången, så nu håller det på att göras mer plats i min kropp för att älska även denna varelse.

Dagen började bättre än den igår, Max och jag gick upp så att Johan fick sova lite extra. Även han börjar bli riktigt nervös inför vad som komma skall så han sov inte så bra inatt och även pappor kan behöva sig lite skönhetssömn då och då. Max och jag diskade, tvättade en maskin, bäddade babyliften, lekte med hans platsdjur, dukade för frukost och drog upp Johan. Och sen tog Johan Max med sig för att storhandla allt möjligt så att jag kan vara hemma och vila. Så nu ligger jag här och känner hur Mini rör sig och bökar runt, hur härligt som helst. Idag är tom förvärkarna härliga.

Sen står det bullbak på schemat för dagen, dubbel sats. Så att vi har fika färdigt i frysen hela sommaren.

(Måste tala om att nu har 60 personer röstat på "snopp eller snippa", så kul!! Rösta du med om du inte gjort det ännu. Nu står det 57% snippa och 43% snopp.)


Kommentarer
Postat av: Sarah

Är det kanske dags i veckan som kommer? :)

2010-06-13 @ 12:01:52
URL: http://gundel.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback