-

JAG VILL DÖÖÖÖÖ! (iaf lite)

2010-07-05 @ 13:16:11
Vi har haft en kanonhelg i Tofta med mina föräldrar och systrar, samt att delar av släkten och Sjöbas som var på stranden, så har vi haft en alldeles alldeles underbar helg, tills igårkväll...... Jag har klagat till och från under helgens gång på att jag haft ont i kroppen och rätt som det var kom det som en käftsmäll och blev 1000 gånger värre, orkade inte ens sitta rakt upp så jag la mig på soffan och tog snabbt beslutet att vi INTE skulle sova kvar även denna natten för jag ville hem. Först trodde jag att jag fått solsting efter stranden och därför var varm och knäpp i kolan men väl hemma blev det bara värre och värre trots att det enda jag lyckats med var att ta mig upp för trappen och in till sängen. Vi kom fram till att det var mjölkstockning av guds like. Jag ville dö. Och så fortsatte hela natten. Tur för mig som har Johan som är klokare än många män och hjälpte mig med precis allt hela natten och morgonen (så nu fick jag skicka honom i säng medan Max sover middag).
   Jag har lyckats få Lillebror att ta strulbröstet ett par gånger men det gör ingen skillnad så nu går jag här med feber och hatar mitt liv, ena stunden svettas jag så jag sliter av mig alla kläderna på två sekunder i nästa stund fryser jag så jag hackar tänder och då känns det lite konstigt med tanke på att vi har 28,4 grader inne idag.....

   Nej nu ska jag nog gå och dö lite.

Kommentarer
Postat av: Carola

Nej inte de också. Fattar inte hur du orkar fortsätta kämpa med amningen gumman. Du är så strong! Kram

2010-07-05 @ 13:40:11
URL: http://gutecarra.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

NEJ!!! Inte stockning nu också. Lider med dej. Hoppas det går över -SNABBT!

Kan man inte få antibiotika mot det förresten?

2010-07-05 @ 15:53:59
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
Postat av: Jenny

Döä inte min fina, jag ska hälsa på snart, helst i veckan men jag stänger jobbet två dagar i rad nu. Förresten....kanske en sväng imorgon runt 17 om jag får? Och hinner, har ett möte 18..



Vart ÄR tiden undrar jag?



KRAM!

2010-07-05 @ 18:06:57
URL: http://jennyls.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback