-

Vårstädar mig.

2010-01-17 @ 12:51:17
Nu, idag, äntligen är det dags för att vårstäda mig med nya ljusa slingor i håret, filade naglar och nagellack. Klippta tånaglar med färg och rakning av diverse ställen, plockade ögonbryn, sen när allt är färdigt kommer jag känna mig som ny. Jag har sån jäkla tur som har Johan som slingar håret på mig och han gör det riktigt fint, kanske inte salongfint men fint nog för att vi ska gå runt utan att behöva äta bara pasta hela månaden.

Jag har insett hur viktigt det är att man lägger ner lite tid då och då på sig själv som både mamma och gravid. Kilona sitter lite väl mycket överallt och det är lätt att man bara ser fel på sin kropp, men det är inte min grej att klaga på min kropp trots alla kilon, mjukisbyxor (annars får jag lätt ont i kakan), otvättat hår. Det finns ju så mycket annat som man kan vara glad över istället, som att man (hur konstigt det än må låta, iaf i mina öron) så har jag en annan liten person i min mage som växer så det knakar, jag har en son som varje morgon ger mig en stor smällpuss och kramar mig i mängder. En riktig liten ögonsten med andra ord. Och som grädde på moset så har jag Johan som älskar mig precis som jag är och för den jag är. Jag brukar säga till honom att om jag skulle gå och dö så tycker jag att han ska skaffa en ny tjej inte ens får vara en uns av den virriga och bestämda person som jag är. Men sålänge jag lever så är jag tacksam för att han står ut med den jag är och att han ser mina fina sidor, för dom gillar iaf jag som fan.


Tur att det är vinter så man kan gömma sig bakom en stoooor jacka.
Här är jag och syster Julia på Fårö.

Kommentarer
Postat av: jools

åhh tyckte du va jäkligt fin i håret idag!! nu blev ja sur på mig själv att ja inte sa de till dig när vi sågs... men säger de nu; SKIT SNYGGT VA DE!!

2010-01-17 @ 21:08:31
URL: http://chulii-julia.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag gillar dig som fan också! Glöm aldrig det. Jag är überglad att vi träffades! Galna, virriga, snälla, öppna, ärliga, roliga, underbara människa!

2010-01-17 @ 22:34:29
URL: http://jennyls.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback