-

Nu flyttar vi!

2010-01-21 @ 09:52:18
Eller vi och vi, Johan konkar saker och jag hejar på. Pga att kakan ligger som den gör så får jag inte heller lyfta tunga saker och jag kan lova att det är inte så man chansar på att det kanske skulle gå. Nej Johan får allt fortsätta konka på han, dessutom tror jag han uppskattar att ha mig hemma och inte på sjukhuset, vilket det blir om jag får fler blödningar. Hu, hemska tanke!
Men nu till lite gladare nyheter, igår fick vi nyckeln till vår alldeles egna lägenhet!! Vi var där och städbesiktade, vilket iof gick si och så, det var kolsvart ute och enda ställerna där det fanns belysning var på toan och i köket kom jag på att man kunde tända ugnen och om man satte igång kylen så lös det där. Personligen var jag riktigt nöjd med min uppfinningsrikedom tills att Johan som vanligt kommer och förstör mina ljusa stunder med att vara ännu smartare, han kom på att det fanns lysrör över diskbänken och vips så var mina ljuskällor som jag jobbat så hårt för bara löjliga, TYPISKT Johan!! Men det lilla vi kunde se så såg allt bra ut så nu är det bara för oss att börja skita ner det igen, för idag ska det inhandlas golv och massor med färger till Max blivande rum och jag kan verkligen se framför mig hur fint det kommer bli och hur han kommer älska sitt eget rum!
  Johan har fått för sig att "när vi ändå håller på" så ska vi ta hallens väggar, köket och kanske vardagsrummet med....... suck. Men som vanligt, han har nog rätt, det är bättre att göra det innan alla saker är på plats. Så det är tur att jag inte bara gör som jag tror är bäst alla gånger utan att det faktsikt inte är så himla dumt att lyssna på honom ibland.

För övrigt så sov vi gott alla tre inatt, vilket var en evighet sen. Tror att det har med att göra med att Max har fått en av mina kuddar att sova med, svårare än så var det tydligen inte...... Och jag för min del hade nog bara tur att ryggen inte gjorde så ont, men nu gör sig kakan påmind, precis som under kvällen igår. Då känns det som lätt mensvärk som kommer och går. Så idag blir det till att vila så mycket det bara går så att det går över.

Kommentarer
Postat av: Catti

Ska bli spännande att se den nya lyan.

kramrkam

2010-01-21 @ 14:35:44
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback