-

Elitnivå på babysim

2010-02-09 @ 11:40:02

Ja nu jävlar börjar det hända grejer på babysimmet, Max är numera en haj (sista gruppen innan minisim) och helt plötsligt så ökade nivån något helt vansinnigt, det var tom så att Max verkligen fick anstränga sig för att lyckas med vissa av momenten. Men kul hade både jag och Max och det var skönt att simma lite tidigare tid än tidigare, så nu hade vi massor med plats i omklädningsrummet och stämningen bland både barn och mammor och pappor var toppen. 
  På schemat fanns att göra Kalle Anka satt på en planka, från kanten medan vi gjorde kommande bröstsimsarmar under tiden, STORT! Vi simmade med "korvar" (hjälpmedel när man ska flyta), Max tyckte det var läskigt till en början men efter mutor med leksaker så slappna han av och flöt som aldrig förr, STORT! Vi gjorde "hoppa hoppa hoppa flygplan", flygplan var helt nytt men gick stålande, STORT! Och sen känns det som att vi gjorde minst 100 andra saker till men dom kommer jag inte på nu.... Det enda jag har på känn är att om vi fortsätter i denna takt så kommer Ian Thorpe få se upp för här kommer Max Törngren och då går det undan. Inte för att vårat mål är att han ska bli någon form av proffsidrottare utan för att det är så himla tydligt att han bara älskar att vara i vatten och om han får välja så blir det under ytan.
  Ska man se många år fram så är tävlingar inom sport helt oviktigt, iaf för mig och Johan. Men vill han tävla i oavsett sport så kommer vi självklart så vid sargen, läktaren, badkanten eller vad han nu väljer för sport och heja på honom. Men jag kommer aldrig pressa honom att delta i någon tävling, endast om han själv har anmält sig och sen ballar ur så som alla ungar gör då och då, men då är det en helt annan sak.
  Jag önskar däremot att Max kommer bli en lagsportskille som gillar att tävla i lag, något jag själv totalt avskyr. Hatar att förlora pga andras dåliga insatser, ska jag förlora ska det va för att JAG har klantat mig eller helt enkelt att andra var bättre än mig men inte för att någon annan sumpar min chans till att vinna, då ser jag rött direkt! En dålig egenskap som jag önskar att jag inte hade, men eftersom jag känner till min svaghet spelar jag helst inte ens kubb eller andra fåniga spel där jag kan förlora pga andra, men då tittar jag gärna på istället.
 

Ja njut av den segern nu för snart kommer......



Spigget Max!!!!


Kommentarer
Postat av: Catti

Vad härligt att det går så bra med simmet.

Tyvärr slutade Vincents inskolnigsfröken och det är ganska mycket vikarier så jag antar att det kan vara det som gör honom orolig också. Vi får se vad de säger imorgon.



Kan vi inte ses snart?

kramkram

2010-02-10 @ 19:41:32
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback