-

Not guilty

2010-04-12 @ 21:21:20
Var jag än är just nu och oavsett vem jag pratar med så känns det som att jag måste försvara mig och min känslor angående Max förlossning och mina tankar om hur denna kommer gå till. Helst av allt hade jag önskat att Johan skulle till att föda denna gång så att jag ens slapp fundera över saken men nu verkar det inte riktigt gå som jag vill på den punkten, jag MÅSTE göra ett val även om jag inte vill.
   Idag var det dags för möte med aurora barnmorskan och det var som jag föreställt mig att det skulle bli, hon var toppen och känslor revs upp till höger och vänster, detta innebär att det var alltså inte enda gången detta möte skulle bli utan vi bokade ett nytt möte om ett par veckor.

En bra liknelse med det hela är en rättssal, jag sitter där och ALLA har rätten att tycka och tala om hur det var på riktigt, endast ett fåtal lyssnar på vad jag faktiskt har att säga. Värst av alla är dom som fött flera barn, dom tycks veta ALLT! Men jag litar inte ett dugg på dom, för när vi väntade Max så sa barnmoskor och folk som redan fött barn att alla förvärkar jag haft skulle göra så att förlossningen skulle gå fortare och blablabla... Fuck you! Hade jag fått min vilja igenom hade det inte blivit någon Max och jag hade absolut inte suttit här idag, jag ville skära halsen av mig, snällt sagt..... Så varför ska jag tro på dom denna gången och kanske sitta där med samma sjuka tankar igen?? Jag behöver mera trygghet än så för att jag ska våga föda vanligt igen. 

Kommentarer
Postat av: Astrid

Ja, innergårdar med lekparker is the shit :D :D

Bra att du bearbetar din förlossning, det tror jag är otroligt nyttigt om man har haft det tufft och vill att det ska gå bra andra gången. Jag ser inte heller fram emot att föda en till gång (när det nu blir). Är livrädd att det ska bli som sist.. att man har värkar i över fyra dygn och sen att det blir kejsarsnitt pga utmattning.. hua... Men det tar jag då, nästa gång jag är gravid..



kram på er

2010-04-12 @ 21:45:34
URL: http://www.nogg.se/nova09
Postat av: Hanna

Tack så mkt:) Ja visst e han en riktigt sötnos han är bra på att charma andra;) Fin blogg du med hart:) krammmmar om

2010-04-12 @ 22:06:30
URL: http://varatpyre.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback