-

Max sista babysim.

2010-04-13 @ 10:48:05
Hu, det är med sorg i hjärtat och tårar i ögonen som vi tog oss till sista babysimmet idag med Max. Hela familjen var såklart med och vi var inte ensamma i bassängen, jisses va folk! Det kryllade av barn, vuxna, simfötter, leksaker, madrasser och gud vet vad! Max har liiiiite svårt att hålla fokus när det är så mycket folk och vill då helst bara kramas, så det gjorde vi. Trots allt så är vi ju där för hans skull inte våran. 
   Något gravidmumsmumshjärnan Clara hade glömt bort till idag var att det skulle va klädsim för dom små, som tur var kom jag på det redan innan vi gick in i omklädningsrummen, så Johan fick kasta sig hem och hämta en t-shirt och byxor..... Så gissa om jag redan har en sovandes knodd som är helslut efter dagens övningar. 
   Tillslut kom sista låten när vi sjunger "vinka vinka hejdå" och jag fick verkligen anstränga mig för att inte börja gråta, tur att Johan höll i Max annars hade det gått åt piparn, babysimmet har varit familjens stund i veckan då alla har varit på toppen humör och vi har fått utveckas, fått tillit, fått skrattat, ja jag är så himla glad att vi gått dessa fem kurser med Max. Men nu måste vi lägga undan pengar till Mini så att h*n kan få simma också, babysim är ju inte ens i närheten till gratis men ändå värt sina ören.

Så här kommer ett STORT tack till underbara Jessica som varit våran instruktör!  

Kommentarer
Postat av: nina

Jessica är bäst!

2010-04-16 @ 18:30:51
URL: http://ninaruthstom.blogg.se/
Postat av: clara *författaren*

Jessica ÄR bäst! :-)

2010-04-16 @ 20:30:38
Postat av: Jessica

OJ ;-)

Tack, nu rodnar jag....

Men blev väldigt glad!

Tack för de fina orden och lycka till med maggen, ser fram emot att få träffa er igen!

2010-04-26 @ 10:08:46
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback