-

Lycklig för varje spark, men får dåligt samvete....

2010-04-23 @ 20:10:42
Igår fick jag reda på en så tragisk händelse att det finns inga ord. Ett par här på ön fick sin dotter som dom väntat på i nio hela månader, men flickan andades inte. Hur kan livet vara så orättvist? Man får ont i hjärtat när man tänker på dessa stackars stackars föräldrar som måste lämna sin dotter på sjukhuset och åka hem ensamma. Jag vet inte hur man klarar som människa att ta beslutet att nu.... nu ska jag lägga ifrån mig mitt barn och så får jag aldrig mer hålla det igen, vi ses aldrig mer. Jag hoppas för allt i världen att mina nära och kära aldrig någonsin behöver vara med om denna tragedi, ingen annan heller för den delen. Och just nu hoppas jag av hela mitt hjärta att det kommer gå vägen för oss, att Mini kommer ut och andas och skriker som h*n ska. Så trots att jag är vedervärdigt trött på att va gravid stundtals så njuter jag som jag aldrig tidigare gjort av varenda rörelse där inne, varenda spark, boxning, vändning, och all hicka som Mini har lite då och då nu för tiden. Kärleken växer för varje knuff och det dåliga samvetet likaså, att hur kan vi ha sån tur som nu väntar vårat andra barn och allt ser ännu så bra ut. Vi fick försöka några månader innan det tog sig, men inte i närheten av vad vissa får stå ut med och vi har redan fått en helt perfekt son som fyller våra liv från morgon till kväll så varför skulle det då gå vägen denna gång? Men nu väntar vi ett livs levandes barn och inte ett änglabarn och den tanken måste vi behålla.


ett av alla kort som Nina tog på mig idag.

Kommentarer
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag måste bara säga det kortet är för jävla fint



Ang det andra känner jag mig fortfarande närmast ordlös. Det är så jävla överjävligt sorgligt så jag.... kvävs

2010-04-23 @ 20:37:59
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Jenni

Usch och fy, nej det hoppas man verkligen inte händer, ska verkligen glädjas över varje spark och rörelse jag känner. Känner sådant medlidande för dem de drabbat. Väldigt fin mage, Tiden går så fort nu så snart har det gått 74 dagar :)

2010-04-23 @ 21:31:57
URL: http://flumrutan.blogg.se/
Postat av: Sarah

Mysigt :)



Jag drömmer att jag är gravid titt som tätt. Det slutar alltid så konstigt. En gång stod jag och födde barn ner i en hink. Tänk, det kanske är så det blir en vacker dag...

2010-04-24 @ 15:29:00
URL: http://gundel.blogg.se/
Postat av: astrid

sicken tjusig mage.. Men jag tror allt att det som finns i är ännu tjusigare :D

2010-04-24 @ 16:47:18
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback