-

Lavendel, snö och finbesök

2010-04-22 @ 21:31:46

Idag har jag hunnit luncha med två fina tjejer och en liten kille, Catti, Nina och Ville. Vi sågs på Joda och det var både gott och trevligt, sen följde Nina och Ville med och hämtade Max på dagis. Max tyckte nog att det var det självklart att dom skulle va med för han reagerade knappt på att dom var med. Vi gick hem i skitvädret, det borde faktiskt va olagligt att det snöar i slutet av april, för Johan får fel på hjärnan och slänger på julmusik och drack glögg....... Men med trevligt sällskap lekte killarna och jag och Nina löste världens alla problem som vi alltid gör. Vi älskar verkligen att tänka ut lösningar och hon är en mycket smart kvinna så jag uppskattar verkligen hennes tankar och åsikter.
Sen passade jag på att njuta av min söta lill lavendel som vi planterade för någon dag sen, den kommer lukta så gott så i sommar och bara den tar sig lite så kommer den bli fantastisk i sin rosa zinkhink.
Därefter var det dags att åka till apoteket för att hämta ut bricanylen mot förvärkarna, kvinnan jag handlade av var hur gullig som helst och vi blev nästan kompisar. Trevligt med trevliga människor.
Sen åkte vi hem till svärmor och svärfar som äntligen kommit hem från Cypern, men det lät som att det inte gått någon nöd på dom trots att dom blev kvar några dagar extra pga askmolnen. Johan fick en flaska absolut som han letat efter i flera år, så gissa om han blev glad. Vi blev bjudna på tacos och det var sååå gott, men Max satte i halsen och efter lite upp och ner och ruskande så kräktes han på både Johan och på sin mat.... Efter maten passade Max på att bada och jag vilade på soffan. Nu är vi hemma igen och jag är glad att jag hämtade ut medicinen för jag har ont till och från och är helt slut i ryggen efter denna dag och vill bara gråta bort smärtan. Imorgon ska vi sätta ihop Max nya möbler till hans rum som svärmor och svärfar hade med sig från sin bil, det ska bli så kul att det blir klart nu. Jo just det nu kan vi ha myspys varje kväll för mina 400 ljus som jag köpte på ikea var med också.
Kommentarer
Postat av: nina

Tack för de fina orden. Tack detsamma!vilken fin zinkhink att ha lavendeln i. Men du BLOMMAR er redan? GJorde den det när ni planterade? Våra blommar då verkligen inte, men så står de ute i det f****** vädret. Nu är det storm här också. Suck...Ses i morrn

2010-04-22 @ 21:46:39
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: nina

Johan måste ha uppskattat Villes tomteklädsel förresten

2010-04-22 @ 21:47:31
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: clara *författaren*

hahaha! Han var ju så söt i sina tomtekläder! Jo den gjorde det när vi köpte den så det är fint att man redan kan njuta av den.

2010-04-22 @ 21:53:14
Postat av: Mother, Married & Twenty

svar: Ja sonen "hette" bara 'den' i magen och nu ville vi ha något personligare. Mini låter så gulligt.Hur kommer det sig att ni gjort så många ultraljud? Något på tok?

2010-04-22 @ 22:50:19
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Ja fy. Läs fortsättningen -helvetes dagen och se om du har varit med om liknande. helt otroligt.

2010-04-23 @ 06:39:04
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

sv: Jag kom på det efter ett tag. haha

2010-04-23 @ 09:52:13
URL: http://anouk.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback