-

Längtar!

2009-11-26 @ 12:18:17

På lördag ska jag och Johan åka hem till Emma och Mathias. Där kommer även Sara och Henke va och vi ska alla bada i deras supermysiga tunna som står så makalöst häftligt till (jag lovar att det kommer bilder på baderiet).
Detta innebär att min mamma ska passa Max under kvällen och natten så vi kan umgås i lugn och ro och bara ha det trevligt. Tror ingen kan ens gissa hur mycket jag ser fram emot detta! Att i lugn och ro få vara vuxen och bara umgås, äta, skratta och inte oroa sig för att våran huligan ska krossa någon kruka, klättra i trappor eller förstöra något i övrigt. Och inte nog med detta, vi har sen HELA morgon själva (!!), då ska det sovas och äta lååångfrulla kan jag lova, oj oj oj!! Vi går nu och pratar och planerar vad vi vill äta och njuta av, förutom varandras sällskap.

Och för min del så hade detta räckt gott och väl för att göra min helg perfekt, MEN nu fortsätter allt bara vara precis sådär bra som man önskar att man hade det jämt, för IMORGON ska familjen adventspynta här hemma, med stjärnor, myslampor och adventsljusstaken som ska pyntas. SOM JAG LÄNGTAR! Första julen då man kan känna myskänslor tillsammans med Max. När han föddes lägtade jag massor efter julen för att jag trodde då att vi skulle pynta ihop, som tur var så växte han inte så fort men i år så ska han minnsan få vara med och pynta med både tomtar och bockar och framförallt granen. Julen är galet stort för mig och har alltid varit, så jag ska göra allt som står i min makt för att Max också ska älska julen. Det är mitt mission att göra hans jul magisk!

 

(ni kan räkna med att från och med nu så kommer julen smyga sig in i bloggen, BJÄLLERKLANG!!)


Kommentarer
Postat av: julia

haahahh det är lustigt det där att du är så förtjust å älskar julen medans jag känner mig så där lagom förälskad i den...samma gäller ju hanna. man kan ju tro att vi inte haft samma familjetraditioner och uppväxt :)

men de är härligt att du gillar den som du gör!!

let's pynt å njut i helgen av varnadras sällskap!!! själv ska ja på coctailparty...förstår du vilken ångest. COCTAIL klänning!!!

love

2009-11-26 @ 12:25:35
URL: http://chulii.blogg.se/
Postat av: nina

Å VA GUDOMLIGET JAG Finner INTE ORD BLIR SÅ AVUNDSJUK SÅ JAG DÖR.

Va härligt ni kommer ja. NJUUUUUUT för mig med.

Jag börjar verkligen känna att det skulle vara så skönt att sova en natt utan Ville, bara jag å Robban. En enda lite natt, skulle inte vara dumt.

Kram

2009-11-26 @ 14:03:29
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: cat

Nu ska vi hugga gran JA! nu ska vi hugga gran JA! nu ska vi hugga oss en graaaaaaaan =)

2009-11-26 @ 19:28:35
Postat av: Catti

Åhh vad mysigt. Det är ni värda.

2009-11-26 @ 20:20:59
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback