-

Jag får snart en hjärtinfarkt!

2009-05-10 @ 11:50:41
Världen sötaste, goaste, mysigaste och underbaraste unge som någonsin funnits tar även knäcken på mig ibland! När han vaknade i morse tog jag över honom till våran säng vilket vara himla mysigt, men idag drog han mig i håret, knep mig precis överallt och satte sig på mitt ansikte, DÅ fick det vara nog! Johan gick upp med honom och jag sov en timme till, var ganska trött efter tre jobbiga amningspass inatt med långa hostanfall från honom....
Efter att vi ätit en god frukost skulle jag bada Max så skulle Johan få plugga ifred... Men våran lilla badgroda har kommit på en ny sak i badkaret. Numera ska han varken ligga på mage och bada eller sitta upp, nej han ska stå upp. Så mitt hjärta höll på att stanna ca 100 gånger under en halvtimme (vilket innebar lika många gånger som han ställde sig upp). Grejen är ju den att det är ju inte bara det att de e smått farligt att stå upp i ett badkar i vanliga fall men vi hade ju spruttat i babyolja... Så både han och botten blir hala som smör. Sista gången han ställde sig upp for han även omkull och vart riktigt rädd, man kan ju hoppas på att han minns det till nästa gång. Men jag fick kasta mig ner i karet med tröja o allt för att få upp honom. Sen fick det vara slutbadat tyckte jag.

Igårkväll var vi hos Mutta Fia med familj. Lilla Agge Bagge var lite sur på mig för att jag inte lägger ut bilder på honom på min blogg där det står August Benneck, klart och tydligt. Så jag ska leta lite i arkiven efter en fin bild. Familjen bjöd oss på smarrig tacos och jag blir alltid lika lycklig när man äter tillsammans med stora familjer, det är så det ska va liksom! Sen hade Agge längtat efter att han och jag skulle hoppa på deras hoppstuddsmegamatta, vi hoppade, studdsade, sprang, kröp, you name it! Agge tyckte nog jag var trist förra sommaren som inte hoppade då och såg sin chans nu, mycket smart kille! Sen satt vi och pratade kvällen lång, Andreas med jordens nackdrag så ingen fattade vem han pratade med och vi andra smått förvirrade över hans sätt att söka kontakt med en. Allt som allt, en mycket trevlig kväll, STORT TACK!!
Jo just det, Fia visade mig en helt underbart rolig blogg som jag aldrig trodde jag skulle fastna för. Maggan Graaf! Ni bara måste läsa inläggen med mössdödaren och se&hör. Se&hör inlägget är så sjukt roligt!

Nu ska jag ha en hääärlig söndag med min hääärliga familj.

Kommentarer
Postat av: nina

Läskigt i bakaret. halkmatta?

Håller med dej att det är mysigt att äta med sora fmiljen. Drömmer lite om att ha det så själv en dag. Men vi får väl se...

Ska kolla bloggen.

kram

2009-05-10 @ 12:44:33
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: catti

ja halkmatta verkar vara ett bra inköp, läskigt att skulle ställa sig upp

lampan kommer från coop

2009-05-10 @ 18:07:12
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback