-

Max livs första grimas!

2009-03-30 @ 09:31:47
Men vi börjar med min hyllning till sommartiden!!
För nu sover Max som han gjorde när han var liten liten liten skrutt, det betyder att han sover till tio tiden på morgonen och är vaken tills klockan är elva halv tolv på kvällen. Detta är självklart på gott och ont, det goda, jag får en lugn start på morgonen vilket är otroligt behagligt. Det dåliga är att jag och Johan får ingen tid för varann utan honom eftersom vi är uppe lika länge.... Så där ska jag klura ut något smart.

Angående Max utvecklig så händer allt nu i rekordfart. Två saker som hände igår bara... Jag satte honom i spjälsängen med hans nallar så jag kunde städa i sovrummet utan att han bokstavligen hänger i mina byxor, vilket han gärna gör numera.... Rätt som det är har han lyckats få tag i kanten och hävat sig upp så pass att huvudet är över kanten, ballt, tänkte jag och ropade dit Johan. Två minuter senare kan ni bara gissa vad ungen gör! Han står upp i sängen och dansar! Så det var bara att ropa in Johan igen och där stod vi som två fån och funderade över om det verkligen kunde vara möjligt att dom utvecklas så fort.



Sen på kvällen skulle vi ha våran nystartade tradition, som kommer från min moster med man. Denna tradition innebär att ena veckan väljer jag en film och snacks och nästa vecka gör Johan det, den som inte valt har inget att säga till om utan får så snällt titta. Hittills har vi sett Moulin Rouge (Max var som tokig och stod upp och dansade igenom hela filmen) och YES MAN!, ni kan ju gissa vem som valt vilken film. Snackset igår var en massor med grönsaker och dipp. Smarr! Mitt i filmen hör jag Max skratta ut av bara den och ser då att han och Johan gör grimaser. Jag skrattade så tårarna rann.




Kommentarer
Postat av: nina

vilken kanonbild å vilken trevlig rutin



/rutinälskar´n

2009-03-30 @ 10:05:13
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: catti

mysig rutin... nyttigt och gott med grönsaker

2009-03-30 @ 17:15:34
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

wow vilken kille, vad han utvecklas fort!? Gott med grönsaker & dipp, söta Max!

2009-03-30 @ 20:17:11
URL: http://leelooos.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback