-

Vad är det för likhet mellan Max och en kycklingfilé?

2009-06-11 @ 22:44:02
Det finns dom som påstår att båda innehåller glas.....

Idag skulle jag och Johan rensa förrådet så vi hivade ut varenda pryl som fanns där inne och det är inte klok vad saker som fanns där! Det var tom så att en granne sa att vi kunde omöjligt fått plats med allt detta i vårat lilla förråd. Under tiden rullade vi ut en stor matta som Max fick sitta på i gräset och leka med några leksaker och rätt som det var lämnade han mattan och kröp så fint runt i grästet (UTAN att äta det) så vi var lugna och jobbade på som bara den!
Men rätt som det är får jag syn på att han håller något mot munnen, EN GLASBIT!!! Så jävla obehagligt. Jag inser att det var en nog en bit av en flaska och vi slängde den och Johan tvättade munnen på honom som för övrigt även var full med jord.... Sen tänkte vi inte så mycket mer på det, ända tills det slog mig när han helt plötsligt blev mega bronta ledsen att det kunde ha varit så att han redan hittat några andra bitar som han redan satt i sig! PANIK!!! Jag ringer sjukvårdsupplysningen för att höra hur man kollar om en unge svalt glasbitar utan att själv operera honom. Tanten i telefonen tyckte helt klart att vi skulle åka in till akuten. Sagt o gjort, så var vi där, igen.... Efter en stunds väntande fick vi träffa en trevlig läkare som kollade lite på honom och konstaterade att det troligen inte finns någon glasbit i magen på honom. Men allt känns fortfarande obehagligt. Det är ju faaan att han är så snabb jämt!!

Men nu är vi hemma igen och han sover gott efter en stooor portion gröt.
Ska snart gå o knyta mig jag med, men sitter här och tänker på en mamma-vännina som har det lite jobbigt med sin andra graviditet nu och har fått åka helikopter till linköping eftersom hon bara är i vecka 31 (tror jag). Håller alla tummar o tår för er!!


Fatta vad vi fick slita för att få ordning på allt, men nu
ligger allt så fint i banankartonger med tydlig text på.


Kommentarer
Postat av: catti

De är snabba som vesslor de små och allt vill de smaka på. Skönt att han inte hade svalt något.

Jisses vad mycket grejer.

2009-06-12 @ 06:10:20
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

vad duktiga ni är som röjt i förrådet. Läskigt med Max & glasbitarna, usch & fy. Tur att allt verkar gått bra. De är ju himla snabba ibland.

2009-06-12 @ 12:36:24
URL: http://leelooos.blogg.se/l
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback