-

Gute vingård

2009-07-24 @ 22:09:31
Idag var vi med våra vänner Eric och Anna från Kungsängen nere i Hablingbo på Gute vingård, urfint kan man sammanfatta det hela. Men jag och Max skippade rundvandningen då jag inte tyckte att han hade där att göra så vi ägnade oss åt dom fyra Bna istället.

Busa - överallt
Bada - i en liten balja (inte jag bara Max)
Bajsa - bajsa bör man (inte jag bara Max)
Bedtime- sen somna Max i min famn och jag störde mig på allt folk som inte fattar hur man visar hänsyn inför ett sovande barn, utan istället ropar (nästan skriker) "KERSTIN, SKA VI KÖPA OLJAN ELLER SKA VI BARA TA FIKONMARMELADEN??!!!!!", suck.....


Något jag vill ge dom stilpoäng för var toan, där det fanns ett riktigt bra skötbord med våtservetter och två Pixiböcker! Så borde alla ställen ha det!


Efter vingården åkte vi till Hablingbo creperie och svulla, gott! Därefter körde jag raka spåret till en visning av ett hus som var det stösta skämtet av dom alla. Om man säger att det är inte alla som har en vattenslang som pumpar ut vatten ur källaren med stampat jordgolv. Fi faaan va jag garva när jag såg det! Så även om det vore lockande med pool i källaren så tackade vi för oss och åkte hem till våran underbara tvåa.

Kommentarer
Postat av: LeeLoo

hihi! Roligt skrivet. Bna! ;-) Låter som en störtskön dag! Undrar vart huset låg? Vi var å kollade på ett riktigt risigt för ett år sedan..

2009-07-25 @ 19:48:36
URL: http://leelooos.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback