-

Tråkigt med att skaffa barn innan alla andra....

2009-12-14 @ 15:11:06

Ja just nu känns det så. För vi är dom enda i våra gäng, på BÅDA sidorna som har barn. Dock är det en knodd på väg i Johans grabbgäng, men dom är inga vi umgås med direkt. Vi har inga som helst problem med att ta honom när folk har middag eller liknande MEN så kommer vi till sånt som nyårsafton och vi passar inte längre in bland glitter, drinkar i mängder och civiliserade middagar. Framförallt så är det fulla människor som blir kruxet, vi vill inte ha Max bland folk som uppför sig som apor på zoo. Förra nyår firade vi med Johans barndomsvän Eric med sin Anna. Dom bor i Kungsängen och kan iår inte komma ner pga av jobb, vilket vi givetvis tycker är tråkigt. Detta betyder att vi har ingen att fira denna nyår med och vi det är trååkigt! För vi behöver också få ladda inför en trevlig kväll och få klä upp sig och känna sig snygg, men så verkar det inte bli.... Kan nog räkna med mysbyxor och somna innan raketerna. Blir det så så kommer jag gråta floder. Ville bara säga det.

Förra året efter att vi sett på raketerna.


Kommentarer
Postat av: Nina

Hej söta du. Ni är MER ÄN VÄLKOMNA hem till oss. Där kommer även Catti och kanske Jenny finnas, dem känner ni jö.... Men ha inga förväntningar, ja ni vet ju... Alla i sällskapet kommer ha barn som det ser ut nu. Kanske får man själv gå å lägga sig innan raketerna, som vi inte har några. Vi tänder eldkorgen. Det är mysigt det med.

Välkomna!

2009-12-14 @ 16:31:31
URL: http:// ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Carola

Känner verkligen igen mig. Förra året firade vi med pappa och hans sambo, medans alla ens kompisar hade festade järnet natten lång :o(

2009-12-14 @ 18:47:01
Postat av: malena

Trist men så blir det ofta med små barn, har haft många sådana fester med mej o barnen men jag lider inte, finns inget bättre sällskap än mina barn och det är kul att rocka loss med dom! Kram på dig!

2009-12-14 @ 22:14:20
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Postat av: victoria

Hej, hoppas ni får en fin och minnesvärd Nyår för er lilla familj trots allt! kram Vicky

2009-12-18 @ 21:56:46
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback