-

En ding ding värld.

2009-12-02 @ 17:37:42
Lite åt det hållet upplever jag mitt liv just nu.

Vaknade med att jag sov och vägrade vakna.
Därefter va katastrofen ett faktum. Filen var slut!!! HELVETE! Så Johan fick slänga ihop en omelett, som var helt ok men jag går verkligen i kras när jag inte får min fil med hallonsylt och hemmagjord müsli....
Därefter drog Johan till skolan och kvar var jag med Max. Jag mådde prutt och tänkte att jag kanske kunde bara glömma denna dag genom att lägga mig på soffan framför nyhetsmorgon. Max pulade med sina saker och så försvann han in på sitt rum. Efter några ynka sekunder fick jag för mig att något var gale med tanke på hur tyst han var, så jag skyndade mot rummet men hittar honom sittandes PÅ köksbordet ätandes russin och drack vatten i godan ro. Mitt hjärta slog i 300....
Och i denna anda fortsatte dagen. Som tur var kom Jenny, Julie och Elis på besök. En stund fick jag tom vara barnvakt åt yttepytteElis då BVC ringde och sa att Julie skulle få ta svinissprutan. Max tyckte att det var coolt att ha honom för sig själv och ville klappa på honom hela tiden. Tanken är god om det inte vore för att han då ta stöd av Elis minimage och halvt krossar honom. Tur då att jag IBLAND har reflexer som ........ i starten av ...... meter.

Sen sov Max tack och lov en bra stund och jag tittade på tv, det var förlossningar på tv4. Helt otroligt va många knoddar det lyckades komma i loppet av ett enda program.
Sen hände dagens bästa utan tvekan! Min syster Hanna ringde och frågade om hon fick ta ut Max på en sväng. Oh happy day!!!! Sagt och gjort, hon tog Max i vagnen och gick till våran mammas dagis. Där dom hade lekt och dansat. Själv duschade jag med alla krämer som jag nästan glömt att jag haft och jag känner mig nästan pånyttfödd SÅ  ren blev jag.
Nu ska vi till Johan som jobbar på Blimera medan Janne och Lena är iväg och roar sig på Nilen. För snart ska vi göra något så satans trevligt så det är nästan inte klokt. Vi ska gå in till Sunes Elefant och äta PIZZA!!! Vi mutar Hanna som ska passa Max hela dagen imorgon med, vilket innebär att HON ska med på bla klapp och klang!! Ska bli himla trevligt och sen ska hon och jag bara umgås när Max sover middag.

Så hemma hos oss är inget som det ska, men det är väl bara att gilla läget.

Kommentarer
Postat av: Nina

Så där är det ibland. Det suger. Men det går över å blir bättre igen. Som tur är. Kram

2009-12-02 @ 18:39:04
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Catti

skönt att dagen blev bättre. lite läskigt att honom uppe på bordet.

2009-12-02 @ 20:17:01
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: julia

var den kommentaren ironi eller hade du läst inlägget mellan raderna????

dessa föräldrar jag talar om är dom som lever ut sina EGNA DRÖMMAR genom sina barn.... tex att johan skulle puscha max till gräsen för att max ska bli toppsimmare då johan själv aldrig nådde toppen tex, eller du med dansen! att låta sina barn växa upp i en trygg miljö med drömma är en självklarhet! att låta sig SE barnen för vad dom är väl också likaså en självklarhet... jag pratar ju inte om uppfostran i allmänhet utan föräldrar som driver sina barn till gränsen av vad man kan göra med en vuxen... vad är konceknvenserna? hur mår dessa 10åringar när dom är vuxna? man kan inte låta barnen spegla sitt liv man själv inte hade, man kan leva sitt liv själv och upplever man inte de man själv inte velat så är det ens eget fel och ingen annans... att låta ett barn bli drabbat är mer än FEL!!!! det är min åsikt.

2009-12-04 @ 23:41:40
URL: http://chulii.blogg.se/
Postat av: niklas

halla. kan du kolla din facebook ? :)

2009-12-07 @ 13:03:58
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback