-

Våran fläskiga son.

2009-04-29 @ 23:16:04
Jaha, så har vi varit på BVC och kollat läget. Men dagen började inte där utan med en MEGAspya från Max med ALL mjölk han precis sugit i sig över hela mig, sängen och honom själv... Sen var det bara att gå upp... Grejen var den att han började vrålhosta och då for allt upp, han har alltså inte kräksjuka. Men upp kom vi och jag sprang ner till tvättstugan för att boka upp hela dagen och man kan lugnt sagt säga att vi fick valuta för timmarna i den lilla stugan. Hela 7 maskiner fick vi ihop! Det är ju helt sinnessjukt!! Mitt i allt tvättande åkte vi till BVC där vi träffade Carola o Leia en snabbis innan vi skulle in för att få domen... Våran prinskorv hade ökat så otroligt mycket att han sprängde vågen och Eva undrade om vi funderat på att sätta honom på någon diet. Nä, så var det ju faktiskt inte.... Han hade gått upp 10 gram.... Så nu väger han 8160 gram och är 71,5 cm. Känns inte så mycket att hänga i julgranen, så nu fick vi order att hälla på extra smör eller olja på alla mat som han ska äta. Så det blir att komma tillbaka till BVC om två veckor igen....
Väl hemma igen hade jag och Max en mysig stund på balkongen, vi rullade boll, lekte tittut och skrattade mest hela tiden.
Johan hade vi då skickat iväg till skolan, men så fort han kom hem igen åkte vi och tvättade bilen, för att sen ta kort på den till annonsen, för nu hoppas vi på att få den såld. Någon som är intresserad??
På kvällen har jag och mamma varit på stan och shoppat massor med fina kläder. Tillslut stängde affärerna och då hade vi bara hunnit med Lindex och KapAhl, fattar inte var tiden tog vägen, men det var nog bra för plånkan att det inte blev några fler affärer. Dessutom var Max en slagen hjälte som halvsov i min famn.


Världens goaste unge testade att gunga medan vi väntade på att tvätten skulle bli klar.
Han försvann verkligen i den stora gungan, men han tyckte att det var lika kul för det.

Kommentarer
Postat av: catti

vad jobbigt att han inte gått upp mer.

2009-04-30 @ 06:24:53
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: julia

hihhi lite cowboy felling över hatten tycker ja :) 10gram - fan det är ju ingenting!! öka max, öka nu.. puss moster J

2009-04-30 @ 09:59:34
URL: http://chulii.blogg.se/
Postat av: CAT

Naaa va söt han är i gungan =)

Ha en trevlig valborg nu, det ska jag ha. Ska till Uppsala och grilla och greja!

HUG

2009-04-30 @ 13:30:50
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback