-

Sexuella trakaserier i Almedalen.

2009-04-21 @ 22:05:38
Ännu en dag med en sjuk lite Max. Så efter en lilleskuttgråtandes lilleman under tiden som big mama kastade i sig gröten, klä på sig för att sen knalla iväg på en lååång prommis, över stan, ner runt sjukhuset, strand promenaden och där vaknade Max. När vi kom till Almedalen stannade vi för att kolla på alla pippisarna där somliga var piggare än andra. Där satt vi i godan ro och njöt av livet och mitt framför ögonen på oss får vi skåda en mycket pigg pippi hane som körde någon form av fem i två ragg på alla pippi brudarna och tillslut fick han napp och Max skrattade av glata livet medan jag försökte få honom titta på några barn längre bort som gungade. Som tur va drog dom bara en snabbis så vi kunde återgå till att prata och titta på pippisarna. Därefter gick vi hem, vi möttes upp av Johan för lunch och en middagslur hela familjen för att över huvudtaget orka med denna dag och framförallt kommande natt. Efter en väl behövd tupplur satte vi oss på våran älskade balkong för lite fika och Max fick smaka lite kiwi. Men jag tröttnade och drog med familjen på en ny promenad förbi BliMera där Johans bror Niklas jobbar nu när deras föräldrar är bortresta, sen bar det av till den nya gallerian i innerstan för en fika och jag kan lova att det var inte sista gången som jag var där och fikade.
Väl hemma igen gjorde vi smarriga mackor med massor med gott på till middag och Max matvägrade precis som han gjort hela dagen, nu vill han bara ammas och de känns lite si o så med tanke på att våran lilla prinskorv är en lättprinskorv... Kvällen har sen varit relativt lugn, Max och jag körde ett hemma babysim i badkaret eftersom vi fick stanna hemma från det idag och nu sover han så jag sitter här med datorn i knät och halvtittar på tvn. Ska snart gå och lägga mig själv innan Max vaknar och vill snutta igen... Så god natt mina vänner!

PS. Jag blir jätteglad när ni skriver kommentarer, men jag blir ännu gladare om ni skriver erat namn så jag vet vem kommentaren kommer från.

Kommentarer
Postat av: catti

lite sexualkunskap vid 8 månadersålder, inte illa. hoppas han pigga på sig fort, den lille maxen så han får tillbaka aptiten

2009-04-22 @ 06:31:13
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Carola

Vad är de för fik som jag missat? Antar att ni inte kommer till förskolan idag?

2009-04-22 @ 07:31:41
Postat av: nina

Härlig dag du haft.

Kommer ni med till koncerten idag? Vi träffas vid Hm 10:45, lunchar på stan innan om du vill hänga på.

2009-04-22 @ 09:04:31
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Moster

Det var moster som skrev att vi var fina i sängen, måste ha blivit något fel, för namnet föll bort. Tusen kramar!

2009-04-22 @ 21:05:39
Postat av: Moster

Det var moster som skrev att vi var fina i sängen, måste ha blivit något fel, för namnet föll bort. Tusen kramar!

2009-04-22 @ 21:06:18
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback