-

Massor med uppdatering.

2009-04-09 @ 20:08:26
Känns som att det var en evighet sen som jag skrev här, närmare bestämt hela fyra dagar sen....
Jag tog fram lite bilder på saker som hänt den senaste veckan som måste bjudas på. Så vi börjar med min älskade lilla prins bus och hans pappa på balkongen.



 Äter hemmagjorda hamburgare för första gången i år. Men Max var lite krasslig så han tyckte att det var helt ok att bara sitta och mysa i solen, men sen skulle det busas med pappa Johan innan han somnade i vagnen och sov som bara den!


En annan dag fick jag och Johan för oss att vi skull ta reda på hur många par skor vi äger och vilka som borde slängas, städas undan, putsas upp, ifrågasättas varför man överhuvudtaget köpte vissa par......... suck...

Så nu har jag ca noll par vanliga skor att ha på mig på stan, vet inte riktigt hur jag ska övertala Johan om att jag behöver ett par nya. :-D

Sen blev Max hosta värre och värre om nätterna så vi fick sova som på nålar eftersom det lät som han skulle sluta andas stup i kvarten så det blev till att åka till barnmottagningen på lassis där doktor Calle tog hand om honom. Och vi fick åka hem med hostmedicin som Max tycker smakar pyton så han ser ut att han ska kräkas varje gång vi försöker ge honom den.


På kvällen åt vi en önskemiddag från min sida (inte för att Johan var sen att hänga på..) Jag hade längtat länge efter rökta räkor som bara den! Och som vi frossade! Gott gott gott!




Dagens påskinvigning kommer i nästa inlägg om en tag.

Kommentarer
Postat av: cat

OJ vad stor Max har blivit =) Ska bli kul att se honom imrgn och er också förstås! Najs najs. Hej på dig. Fint att du uppdaterat!

2009-04-09 @ 20:50:34
Postat av: Sofie

Oj, ska verkligen inte visa det här inlägget för min sambo - tänk om han får samma idé och ska rada upp mina skor! Då kommer jag inte få köpa nya skor förräns jag fyllt 50! :-D

Härligt att ni kan sitta ute i vårsolen redan! Längtar så tills våren kommer upp hit!

2009-04-09 @ 22:18:11
URL: http://lav0lina.blogg.se/
Postat av: nina

å stackars max. mkt sjudomar nu.

middan såg underbar ut.

skorna kommenterar jag inte :O

2009-04-09 @ 22:58:52
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: catti

man kan aldrig få för många skor.

hosta och sen äcklig medicin stackars max

2009-04-10 @ 06:22:20
URL: http://catti.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback