-

Hemma igen..

2008-05-05 @ 09:57:52

Familjen va en sväng i Göteborg över helgen. Så de blev fyra nätter på hotell, varav en natt i ett stinky rum som man fick panik i. Men de bytte vi bort rätt fort. Den bästa dagen var när vi (mamma, pappa, Johan och jag) var på IKEA och shoppade loss. De blev en ny matta till vardagsrummet och en fiiiin lampa till bokhyllan, resten som låg i kassarna var saker till bebisen. De var helt klart det mysigaste jag någonsin gjort när man gick och la ner alla saker till Billy. Den pryl som jag är mest nöjd med är en gosekanin, jag såg den, den såg på mig och vi blev kära.. Och när Billy i samma veva knuffar till mig i sidan, fanns det inget att disskutera. Kaninen fick följa med hem. 
När vi var färdiga på IKEA dansade pappa en liten glädjedans för oss. 
Jag hade hört talas om en affär som heter Barnens Hus.... Och eftersom klockan bara var tre så tänkte vi att vi skulle leta upp den... Och de va ju lättare sagt än gjort, men man kan ju säga att vi fick se mycket av Göteborg iaf. Tillslut kom vi fram och de va inte alls så bra som dom sagt, morr!! Men vi hittade en skötväska som hade allt, tom kylfack. Så Johan får plats me en bira efter babysimet. Så den blev de, nu måste jag me andra ord lämna tillbaka den som jag redan köpt här hemma...

Idag ska jag träffa en oropedläkare, får se vad han säger. Vet bara att han heter Möller i efternamn... Ska se om han har nå kul skämt att dra.. 


Kommentarer
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback