-

Älskade IKEA!

2008-05-05 @ 21:52:24
Nu har vi packat upp och packat om alla saker som köptes på IKEA. De blev ju trots allt småprylar för 2000 svenska riksdaler, men de vart de värt.... Tror jag... Kan inte släppa känslan av att gå runt och välja saker till bebisen. Så nu står de nere i förrådet och väntar på att de ska bli dags för att tas upp..
Men de va en sak som dom va kassa på... Lakan, för om man inte vet vad det är för kön så fanns bara varianter me antingen fula insäkter eller grodor som hånglar. Men hallå, jag hatar insekter och hånglandes grodor känns inte riktigt rätt att bädda till Billy, så där fick vi ge upp.. Men vi hade ett andra alernativ, Gripsholm! Så nu har vi köpt lyxlakan till ungen så nåde den om h*n inte tänker sova hela nätterna i sin säng så jäklar!!

Kommentarer
Postat av: Annie Pannie

Storhandla på IKEA är bäst, man hittar alltid 15 saker man bara MÅSTE ha. Jag tror att billy kommer bli mycket väl omhändertagen när hen kommer ut, så mycket grejer som hen får! :-) Tomorrow, tomorrow, I love ya tomorrow, you're only a few months away!

2008-05-05 @ 23:40:21
Postat av: clara

Åh va gullig du är!

2008-05-06 @ 10:36:29
URL: http://cklaris.blogg.se
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback