-

Cool lillasyster!

2008-06-26 @ 15:10:41

Mamma kom och hämtade mig så bar det av mot Skokanonen som öppnar idag. En trevlig liten butik med hur mycket skor som helst!! Och inte bara det, min coola lillasyster Hanna jobbar där och springer runt som ett yrväder och visar ALLA skor som dom har. Hon har redan planerat hur Billy ska sitta där barnen sitter och provar skor och hon har valt ut skor till både en tjej och en kille så de får bli va de blir även på detta plan. Sen fick jag lite fina saker som dom delar ut till Billy och till Johan. Tror Johan kommer bli mega glad för den rosa studsbollen som det står Skokanonen i Hanna, ingen känner Johan som du...  Men jag lovar att vi kommer bli trogna kunder när mina svullna fötter lagt sig.

 


Kommentarer
Postat av: lil sis

hehe jo du, min fina butik med guds gåvor till denna värld, SKOR! väskor, strumpor och andra saker som man bara inte kan leva utan;)

jaa, jag tror själv att de e jag som känner johan bästa utav oss alla här, rosa o bling bling de e johan upp idagen ( i mina ögen dårå) hoppas att han kommer att ha kul me den fina lilla bollen, och ha kul i badet med hajen lr valen lr va de nu va:)

2008-06-26 @ 21:10:11
URL: http://hande.blogg.se/
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback