-

Myskväll.

2008-06-28 @ 10:41:00
Igår hade jag finbesök här på middag, mamma! Jag hade lagat lax med pressad potatis och limesås, så himla gott!! Sen satt vi och snackade strunt resten av kvällen, mycket trevligt! Wille va självklart me oss och hade ett och annat att säga han me. Idag har vi lite att stå i, ska in på stan och fixa en massa sen ska vi ut till Tofta och äta med mamma och pappa och farfar (tror jag), vi ska fira deras (mamma och pappas, inte farfar) bröllopsdag som va igår med god middag.

Hihi, bebisen har hicka!

2008-06-27 @ 14:17:58
Riktigt kul känsla, Billy har hicka! De liksom knäpper eller snarare tickar i magen.

Tvekar...

2008-06-27 @ 10:16:07

Vi hade bestämt att jag skulle ringa till mvc idag för att kolla upp angående alla sammandragningar och framförallt "mensvärken" som kommer och går som värkar... Men nu känner jag inget av de vilket är skönt och då vill man ju inte ringa ner dit för att få höra att man kan ha så och att det är heeelt normalt.. Visst om de skulle va andra barnet men inte första.. Så vi tog precis beslutet att vänta av och se om de blir värre igen under helgen, då får vi ringa akut annars får det va. Våran bm har en tendens att släta över saker med att "det är normalt...", men jag vet ingen annan som ska ha när vi ska ha och redan mår såhär... Nä, nu kommer värken krypandes och jag har ju knappt stigt ur sängen idag så dra ner på tempot känns omöjligt, skiten kommer ändå!!

Annars idag så ska jag va Willevakt, mamma kommer hit med han så ska han och jag ha lajbans ihop, iaf en liten stund, sen slutar Johan vid ett och vi ska ta oss hem till Törngrens och STORSTÄDA bilen, vilket är av högsta prioritet. Den ser ju för rutten ut nu... Så då är det bara att plocka fram Bosse i oss och sätta igång...


Och för er som undrar så nej, bilbarnstolen åker inte in i bilen förän bebisen finns på andra sidan om min mage. Jag tänker knappast sitta i baksätet i dryga två månader till..
Ikväll kommer mamma och ska äta middag med mig, vi ska göra en paj tror jag det blev... Trevligt värre!

Cool lillasyster!

2008-06-26 @ 15:10:41

Mamma kom och hämtade mig så bar det av mot Skokanonen som öppnar idag. En trevlig liten butik med hur mycket skor som helst!! Och inte bara det, min coola lillasyster Hanna jobbar där och springer runt som ett yrväder och visar ALLA skor som dom har. Hon har redan planerat hur Billy ska sitta där barnen sitter och provar skor och hon har valt ut skor till både en tjej och en kille så de får bli va de blir även på detta plan. Sen fick jag lite fina saker som dom delar ut till Billy och till Johan. Tror Johan kommer bli mega glad för den rosa studsbollen som det står Skokanonen i Hanna, ingen känner Johan som du...  Men jag lovar att vi kommer bli trogna kunder när mina svullna fötter lagt sig.

 


Mode?!

2008-06-26 @ 08:44:56


Kolla in vad jag hittat!
Klackskor till nyfödda! De e ju inte klokt!!
Och är det nån som är intresserad så kan jag säga att dom finns i
svart, rosa och leopardmönster... suck...
Men det finns en sak som är bra med dom, dom skulle aldrig funka med bebisens tyngd utan skulle då gå sönder.

FÖRBANNADE BYGG GUBBAR!!

2008-06-26 @ 08:38:09
Att börja jobba halv sju på morgon är fan inte helt ok.. Speciellt inte när man då drar på radion på högsta volym och bara står och snackar.. Min mening: Gör erat jobb och ÅK HEM!
Så som ni förstod blev det inte många timmar sömn för mig och jag har fortfarande ont i magen...

Sömnsvårigheter..

2008-06-26 @ 00:22:59
Jag tillhör den delen av folket som när man lägger sig på sängen somnar inom tre minuter. Men hallå?? Ikväll då?? Vad har hänt, vaken, pigg och har tusen tankar i skallen!! Man blir ju tokig! Ska nog söka för mina problem..

Imorgon ska jag och mamma till Skokanonen som har invigning, då ska jag fråga Hanna 1 000 000 frågor om alla skor dom har och hur farligt det är om mitt barn skulle råka äta upp ena skon eller om den slår skon i huvudet på någon annan om då skon är tillräckligt mjuk eller om någon kommer skadas... Finns mycket man måste ta ansvar för som blivande förälder och det är min plikt att kolla upp allt detta!

För övrigt har jag numera tagit av mig mina ringar.. Svullnaden gjorde mitt belut lätt, av skulle dom.. Men sen att få av dom va en annan visa. Förlovningsringen satt som en smäck, tillslut i duschen gick den av och sitter numera på mitt halsband. Känns inge kul alls att inte ha kunna ha den på fingret...

Helt sjukt upptagen!

2008-06-25 @ 19:40:41
Oj va den här dagen gick fort!
Vaknade, åt frulla i min ensamhet...
Bestämde med Frida att vi skulle gå en sväng på stan. Men eftersom vi pratade när hon va bara ett hopp från mig så fick hon komma upp och beskåda vagen och bilstolen. Därefter gick vi in på stan och knallade runt som vi brukar. Vi gjorde slut, hon åkte för att käka med Joel och jag skulle träffa Tessan, men eftersom hon va på väg så passade jag på att hejja på Johan och vi bestämde lunch på Mc Donalds, de va riktigt gott. Sen skulle Tessan möta upp Hedvig så jag och Johan gick ner till den nya bebisaffären i Hästbacken, så söt!!! Vi hittade ett gosedjur som vi vill att Billy ska ha. Därefter skulle Johan jobba igen och jag mötte dom andra tomtarna och vi fortsatte med att göra ingenting. Jag passade iof på att shoppa lite nagellack och hårborttagningsmedel på Åhléns och en skjorta till Johan som han fick som present för att han är världens underbaraste blivande pappa!!! Under tiden på stan träffade jag hur mycket folk som helst som jag känner så de va lajbans! Sen skulle Tessan ner till Lekstugan för att köpa en kickboard till Alice så de vart ner dit igen och sen gick vi hem, men då va det segt och sammandragningarna var MÅNGA så de va bara att leta sittplatser hela tiden.. Väl hemma väntade Johan och jag på att Niklas skulle bli klar, för sen vart de gymmet, iaf för dom.. Jag va i repan och pratade med Sandra J, trevligt trevligt. Sen skulle det badas, men jacuzzin va 43 grader varm så vi höll på att koka sönder alla tre och de blev inget långbad. Nu är vi hemma igen, har käkat pyttipanna med ägg och ligger nu med benen i högläge... Hoppas på att jag inte ska få några fler sammandragningar ikväll..

Tack och hej leverpastej! ( Bert)

Glöm inte...

2008-06-24 @ 13:02:06
Att älska livet, lev nu och lev fullt ut!
Att leva i det som vart är onödigt, de har ju redan vart.
Se fram emot allt som komma skall istället.

Efter regn kommer solsken, tycker jag är så himla bra.

2008-06-24 @ 12:02:35
Ok, jag vet det är årets konstigaste väder ute, de typ regnar lite från sidan, lite nerifrån, blåser men ändå ser det ut som att det håller på att bli fint... Men nu handlar det inte om vädret utan hur jag mår. Är fortfarande förkyld, men orkar inte bry mig om det längre för allt annat känns så himla bra! Vi har ju hämtat ut vagnen och bilbarnstolen så dom står hemma nu, mao jag vi går bara runt och myser och övningskör. Borde skaffa en övningskörningsskylt med tanke på hur jag kör in i allt. Så bebisen är nog himla glad för att jag får träna på Johans nalle som han hade när han va en lite skrutt för det är inte klokt va jag kör illa! Krockar med allt mest hela tiden.. Bilbarnstolen är en hel vetenskap bara den... Hur man sätter i en bebis (eller nalle som så snällt får ställa upp)... Kan ju bara säga att sitter man inte säker i den, så sitter man inte säkert nånstans! Rejäl, som mamma skulle ha sagt!
Och vid tre idag ska vi ner till Lotta på MVC på kontroll, känns inte alls som att de va länge sen senast. Ska bli kul att se vad vi ska prata om idag, antar amning, eftersom vi fick en lite bok som vi ska ha läst till idag om amning och hur fantastiskt det är! Är rätt säker på att det va ett gäng tuttfeminister som skrivit häftet, för inget är bättre än amning och att mannen ska sköta hushållet och passa upp på sin kvinna. Undrar vad dom lever i för värld? Jobbar inte deras karlar?? Och så kommer dom till det där med att man ska amma så länge som det går... Fy va äckligt säger jag om att ha en 3 åring hängades i tuttarna! Och napp det är helt förbjudet, för att bröstet ska vara tillgängligt HELA tiden. Men när vi då ska gå på stan och köpa julklappar sen lagom innan jul, ska jag då gå med bar överkropp ifall bebisen blir ledsen?? Hoho?? Nä, napp är great!
Nu ska jag ta en skön dusch medan Wille ligger och sover i Johans säng, hihi! (är som sagt Willevakt idag)

Ha det gott och glöm inte att skratta så mycket som ni kan!

PS. Dessutom går vi in i vecka 32 idag!!

Kalas för August.

2008-06-23 @ 22:15:23
Killen fyller hela två år idag! Stor grabben med andra ord! Han fick en film med Byggare Bob och ett snickarsett med massa bra att ha saker som tång, hjälm, skyddsglasögon mm. Han gillade iaf prylarna och de va skönt. Jo just de... Han fick en liter jordgubbar me av oss.
Men det hände något stort under kalaset.. Hanna lekte med August och tillslut sa tom Agge "Hanna", vilket är stort! Hon hoppade med han på studsmattan och busade med han, jag är fortfarande förvånad!
Nu ska jag krypa in till sängen och ligga där och titta på my precius... Ska berätta mer om den imorgon..

Natti natti!

Kan man få lite luft kanske, eller är det för mycket begärt??

2008-06-23 @ 12:14:32
Denna jävla hosta går mig på nerverna!! Så Kissecat va beredd för snart kommer jag med mina 100 frågor som vanligt!
Och hallå! Vad va det för en skum dröm jag hade i natt då??? Jag drömde att vi fått en son, men sen hade jag glömt bort vart jag lagt honom, gick runt ch leta och kom tillslut på att han nog va i garderoben.. Och bland mina jeans låg han tyst och snällt. Sen när jag skulle amma honom kom det blod från bröstet och jag tänkte att jaha, de ska väl va såhär....
Snälla vad är det för fel på mig??!!!! Varje gång jag har drömt att vi fått barn har jag tappat bort ungen! Tror att de har att göra med att jag ägnar större delen av min tid till att leta efter saker som jag lagt på något smart ställe och är nu omedvetet rädd nu för att jag kommer göra samma sak med ungen!! Får nog sätta en gps på bebisen så jag kan söka efter den..

Åter till luften...
Vet ni hur det är att ha ett bowlingklot under tröjan och samtidigt ha jordens hosta och astma på en gång!! Och förutom detta ska man ta in 20% mer luft än tidigare för att bebisen kräver det, vilket gör att man blir anfådd för ingenting jämt och nu låter man som en hund som sprungit maraton... SKIT!! Men Johan och jag har en pakt mot förkyldningen och den lyder såhär... Att han ska vid minsta lilla symtom käka allt som finns mot förkylningar för att hålla sig tipp topp så att han inte sen skulle smitta mig tillbaka, för just nu kan jag ta att jag är förkyld men det känns lite som att kommer det nästa månad igen har jag LITE annat att tänka på förutom att andas.. Då börjar nedräkningen på riktigt liksom!!

Bakis??!!

2008-06-22 @ 17:12:01
Trodde fan det va omöjligt, men det är nu bevisat... Det GÅR att bli bakis utan att ens ha druckit en droppe! Jo cola och lite annat som är alkoholfritt men de kan ju inte räknas på nått sätt... Men hela dagen har verkligen vart förstörd minst sagt.. Och allt började med att vi (jag, Johan, Niklas) firade Emma S med sing star och sen Hamnplan 5. Jag jag säger här och nu, det var både första och sista gången denna sommar som jag satte min fot på ett disco! Folk är ju helt otroligt buffliga och jobbiga. Men vi hade trevligt och dom andra drog ett antal shottar, ska det firas så ska det firas ordentligt...
Klockan tjugo i två gav Johan och jag upp... Vi gick till bilen och åkte hem. Väl hemma i sängen va det som att ha en padda i koma av modell större brevid sig, snarkandes.. Och jag som mått lite si och så redan hela kvällen med ont  i halsen och ont i hela kroppen, låg där med megamagen i vädret och kunde inte sova. Lyckat...
Men idag har jag sovit middag ca fyra gånger så de blir nog en kul kväll det här.. Johan har jag skickat iväg till jobbet efter ha tvingat in honom i duschen.. Hans fråga "Tycker du att jag luktar äckligt??", jo om gammal fylla luktar äckligt så JA du luktar som döden själv....
Nu ska jag duscha själv, ryggen behöver de..

Spa a la clara

2008-06-21 @ 16:48:47
Så nu har man piffat till sig lite. Fixat naglarna, blev faktiskt ganska nöjd. Målat tånaglarna... Ojojoj, kändes som att man skulle ge sig själv ryggmassage eller nå liknande... Så jag har väl mer eller mindre målat hela fötterna.... Fixat bikinilinjen... Tackar gud för den som uppfann spegeln! Hahaha!!! Ser ju inte ett smack under naveln! Gjort ansiktsmask, de gick lika bra gravid som ogravid. Börjar fatta varför tjocka människor lägger ner mest energi på ansiktet... Smörjt in hela kroppen, har blivit en riktig torrboll!! Och nu ska jag sminka iordning mig. Känns kul att lägga energi på att känna sig lite snygg...
Undrar om det är något jag missat att göra??

Och vafan ska man ha på sig ikväll?? Ett tvåmannatält???

Vilken midsommarafton!

2008-06-21 @ 11:02:18

Ok, jag ger mig... Sov som en kratta natten till igår, man kan säga att vi är inte vana med att sova i en 105cm säng med en jättemage i friggan men sen vart allt bara bättre. Åt frulla med mamma och pappa ute på verandan i solen. Sen hade vi en lugn förmiddag och bara småfixade. Vid tre kom Bennecks och vi åkte bort till Gnisvärd. Har ALDRIG vart med om så organiserat midsommarfirande tidigare, trots att dom som ledde allt sjöng i fel ordning och lite sånt. Men det bästa av allt var att se August dansa med Fia och mamma. Själv fick jag hoppa dansen, vågade inte med ryggen.. Men nästa år, då du Agge då ska du få dansa med kusse clara!

När vi kom hem igen vart de glass på verandan och efter gick dom andra ner till stranden men jag och Millis stannade kvar och vilade, man kan minst sagt säga att vi hade mobilterror mot varann. Kul!
Dom andra kom tillbaka och vi började ladda inför en middag som mamma hade vart orolig inför i ett dygn (hon va den enda som trodde det...).  Kan ju säga att hon oroade sig helt i onödan, för det blev mat i mängder!! Och mätta blev vi. Utan tvekan det GODASTE och TREVLIGASTE midsommarbord någonsin.

Trots att det kom ett litet regn men eftersom vi har så himla händiga gubbar i sällskapet så gjorde det oss inget för vi satt redan under ett tak. Så när vi åkte in till stan halv tolv satt vi ännu ute! Så nu sitter jag bara här och njuter av gårdagen.
Ska snart in till stan och handla inför kvällen, då Johan, jag och Niklas ska ta med Emma ut på krogen. Ska bli kul de med!


Emilia va inte sist på flaskan..

Men Wille hade lite svårt att palla trycket och hamnade under bordet med flaskan....
Så typiskt han!


Men farfar va lika stilig som alltid!

Tack Emilia för alla fina kort!!!!


Midsommar..

2008-06-19 @ 13:06:36
Kom på en sak.. Har ju glömt att säga GLAD MIDSOMMAR till er ALLA!
Haha! Kan bara tänka på en sak när jag hör dom orden... För MÅNGA år sen, jag va kanske 12 år och vi skulle fira midsommar med mamma och pappas vänner i Tofta hos Eva och Gunnar... Där fick jag tag i kameran och filmar ALLT som händer... suck... Bla tvingar ja alla att önska en "Glad midsommar" till kameran och då finns det en person som säger denna fras ca 100 gånger och det är Linnea Sjöberg. Hahahaha! Lika glad varje gång!
Kom bara att tänka på det.

Grattis EMMA! Och massor med bilder!!

2008-06-19 @ 11:24:08
Igår va i hemma hos Emma eftersom hon fyller år idag. Det va hela släkten och jag och Billy. Billy va lite blyg till en början men sen släppte det och h*n ville inte ens åka hem. :-) Dom hade supergod mat och allt va så trevligt.
Emma fick i pressy av mig, Johan och Niklas att vi ska bjuda henne på en helkväll på lördag, med krog och allt. Ska bli kul, lär ju inte bli så många gånger på krogen för mig i sommar känner jag....

Lite bilder från det senaste taget...

 
Hanna och Johan väntar på att Jens ska komma ut.


Mycket folk va det.... Och varmt!


Jens och Lisa har kramkalas!


Alla ville ta kort på killen som lyckades få ihop 19,4! Är helimpad!


Stolt pappa Bill och stolt bror med glad Jens!


Mina favvokillar!


På studentmiddagen sen, mamma och Ville.


Magen vecka 31!! Oj va tiden går!

Älskar dig med!

2008-06-19 @ 11:03:54
Här släpar man sig upp vid halv åtta för att ta sig ner till mvc och när man kommer ut i köket ligger detta på bordet...


Då och alltid annars finns ingen tvekan om att Johan inte skulle va rätt man i mitt liv. Med tanke på att han själv började klockan 7 och därmed gjort detta till mig mitt i natten!!

För övrigt så gick det fint nere på mvc, jag lyckades få i mig drickan och de som blev det största problemet sen var att hålla sig vaken! Så jag läste i två timmar om amning och förlossningar och allt möjligt. Men med tanke på hur trött jag var så minns jag ungefär vart 5 ord.... Sockret före låg på 5,5 och efter 7,4 = Nöjd!
Sen fick jag mäta mina ben.. Ska få finfina strumpbyxor som ska va bra mot svullna ben och framförallt åderbrock... Har ju en åder bak på benet som är ganska fult så de kan va värt de..
Men nu ska jag städa och packa, för vi ska åka ut till tofta när johan slutat och bara ha det gött.

Trött på att va gravid...

2008-06-18 @ 09:36:19
Jo och nu tänker ni som redan har barn "vänta du, du ska se att det kommer bara bli värre"... Men det skiter jag i för just nu är jag så trött på allt! Att inte kunna jobba, vara sig själv, hungrig hela tiden, ja allt sånt konstigt! Men de som tar knäcken på mig denhär gången är att jag kan inte sova!! Låg vaken till lite drygt halv tre sen bestämde jag mig för att sluta kolla på klockan.. Så jag har jag ingen aning om hur lång tid det tog innan jag väl somnade.. Men det jag vet är att de vart inga lång stund jag sov, med tanke på hur jag snurrat runt för att det va obekvämt och VARMT! Dessutom hade Billy bestämt sig för att köra happy hour hela natten...

Och klockan åtta började byggarna med att fortsätta göra en miljon hål i huset brevid vårat och de lär dom fortsätta med tillstyp det är dags att ta in granen och pynta den, för så snabba var dom med det andra huset som PRECIS är klart och vi i vår lilla enfald tyckte att det va skönt att dom ÄNTLIGEN blev färdiga! Hahaha, på oss! Så att sova nu är uteslutet.
Sen är det fullt schema idag som gäller. Ska luncha med tjockisarna på Joda vid halv tolv, därefter ska jag ´nog träffa Cattis en stund och sen slutligen ska jag cykla hem till Emma som ska firas för hon fyller 18 imorgon. Johan kommer nån timme senare så jag och Billy får hålla stämningen med hela tjocka släkten själva. :-) Men om jag dör mitt i maten av utmattning så kommer iaf inte jag bli förvånad....

Dagens prestationer...

2008-06-18 @ 00:55:32

Varje gång Johan och jag ska göra något så tar det sån hemskt lång tid för mig att göra mig klar och det sjuka är att jag inte gör några större ingrepp... Utan typ klär på mig och slänger på mig lite mascara, men på något konstigt sett brukar det ta ca en halvtimme från att vi har sagt att vi ska gå tills att jag är färdig.. Jag skäms!! Så idag tänkte jag ligga steget före. :-) Gick upp, duschade, gjorde inpackning och ansiktsmask = riktigt skönt! Och försökte fila fötterna i duschen, trodde att jag va gummitarsan man insåg i samma stund att jag mer va en elefant i ett alledels för litet badkar... Så jag gav upp direkt och tappade upp en balja med badsalt och allt. :-) Sen kom jag inte en meter från soffan och jag bara njöt, skulle ha gjort det redan i februari om jag inte är helt ute och cyklar men nu äntligen blev det av. Mitt i allt ringde Julia, vilket va lite oväntat, kul! Sen filade Johan mina fötter tills dom såg ut iaf som bättre beganade istället för som två stora krater på Island.. Sen vart de frulla, gott! 
Efter de tog vi en prommis in till stan i lunkade tempo, det går ju inte så fort som sagt för mig nu för tiden... Men in till stan kom vi och de va nästan lite semester känsla över det hela, så kom lunchproblemet.. Jag sa, antingen salladesbuffé på Trädgården eller köttbullar me mackisar hemma.. De blev sallad!! Första för iår! Vi satt där och njöt och åt och njöt och åt.. Därefter var det dags att gå hem. Mycket lyckad dag. Därefter har vi bara tagit det lugnt, såg på minst 5 ointressanta program på en gång på TVn och nu ligger jag här i sängen med Johan sovandes brevid.  

Billy är numera heltokig varje gång jag sätter eller lägger mig ner, skulle inte bli förvånad om det kommer ut en thiboxare!


De är inte klokt!

2008-06-17 @ 00:31:47
Hur fan gick detta till?? JAG ÄR VAKEN PÅ EGEN MASKIN!!
Drack lite coca cola förut, måste va de som gjort susen!
Men nu lär det väl dröja tre år till nästa gång men oj va vaken jag känner mig!

Trött men lycklig...

2008-06-16 @ 14:03:47

så beskrivs de enklast hur jag mår nu. :-)


Vilken frukost!

2008-06-16 @ 11:11:24
Jo Cattis nu har de hänt igen, hahaha!!
Jag gick upp och läste min bok som fått mina nerver att slå knutar på sig själva.. Den inre kretsen av Mari Jungstedt... Mycket spännande! Trots att den va precis hur spännande som helst sa magen att de verkligen var dags för frulla och jag gjorde iordning en mysfrulla och väckte Johan. Tio sekunder senare vräkade regnet ner utanför och de va full storm, så vi fick springa ut på balkongen för att rädda alla stackars blommor. In igen och åt vidare, konstaterade att det skulle bli intressant och se om de lyckats med asfalten utanför våran dörr denna gång...
Och nu dryga halvtimmen efter allt började skiner solen... HUR SKA DOM HA DET?!

För övrigt så är jag grymt fixarsugen idag och vill göra klart och ta hem alla saker till bebisen men Johan är elak och säger nej...

Oj vad man är bortskämd!

2008-06-15 @ 13:59:58
Märker det nu när Johan jobbar... Och då menar jag inte med prylar och sånt, utan med kärlek. Att ha haft han hemma nu ett tag och bara kunnat t hand om varann och prata om bebisen. Men både igår och idag jobbar han och det känns att man inte är van att va utan han, så många sms blir det. :-) Billy brukar sparka "var-är-min-pappa-sparken" lite då och då och då måste jag förklara att pappa måste jobba lite. De är kul nu när Billy reagerar på Johans röst, så himla mysigt med en knuff till svar.
Tessan och jag skulle gå en promenad förut... Jo, jag börjar bli tung nu.... Sammandragningar stup i kvarten och kissnödig direkt.. Men vi hittade en trevlig bänk som fick bli räddningen, där löstes många stor frågor och problem innan ankan clara vaggade sig hem med hurtbullen tessan vid sin sida. :-)
Nu laddar jag inför kalas, Andreas fyller år så de ska bli trevligt att komma dit. Ska cykla bort är det tänkt, fick ju ingen motion direkt av att vagga runt stan, inte för att jag tror att jag kommer bli nästa Tomas Lövquist bara för att jag cyklar dit men ändå...

Vaken på fel tid..

2008-06-14 @ 11:21:56
Jo nu börjar jag bli stoooor... Märkte de igår när jag skulle lägga mig brevid Johan och krama han lite.. Sen blir ju inget bättre när de är dags att sova.. Först sover man till och från till klockan två, mao i ca två och en halv timme sen är man klarvaken och tycker att alla ställningar är pyton, efter ett tag hör man några påväg hem från krogen, klick klack klick klack... Höll på att bli tokig och ville skälla ut dom eller iaf tala om för dom lite vänligt att folk försöker sova och att då kan man faktiskt gå med skorna i handen och smyga hem!! :-) Sen när man vaknar nästa gång och är megahungrig kommer man upp och häller upp fil, men var fan är müslin?? SLUT! Så de va bara att gå in till coop och köpa mera. Att sen släpa sig hem med sammandragningar 2000 är lagom kul. Så nu sitter jag här och känner mig nöjd som få med min fil och müsli. De är livet de!

Tränat.. Eller nästan iaf. :-)

2008-06-13 @ 19:51:34
Johan, Niklas och jag va på tc och skulle bli sådär trimmade inför beach 2008... Men varje gång jag kommer dit blir jag inte starkare och starkare utan tvärt om, men skam den som ger sig! Börjar bli jobbigt att ta sig ur vissa maskiner men de får väl räknas som träning de me, hahaha!! Som ni har förstått så är själva poängen med träningen från min sida att bada jacuzzi efter. Tessan kom och bubbla med mig innan killarna va klara med diverse lyft. Det hela va iaf mycket trivsamt och nu har man avnjutit en god middag som blev gjord av johan, de va tortelini med skinksås och annat gottit i. Själv satte jag ihop lampan som ska stå inne i mitt rum/datarummet/barnkammare/alltiallorummet.. Ja ja, kärt barn har många namn. :-)
Nu är det mysdags som står på schemat så bye bye! :-)

Middag hos moster.

2008-06-13 @ 12:59:59
De blev en rätt händelserik dag ändå igår. Jag köpte lite nya kläder som jag är tokigt lycklig över. Bla en tjocktröja som jag kan ha! Så nu behöver jag inte låna Johans tjocktröjor när jag ska ut och cykla och sånt. Sen vart de en tröja som va inte så fin på galjen men snygg på och ett par grå mjukisbraller som är helt gudomliga. Tidligen ska de va uppskattat att ha med sig till bb sen och med tanke på att mina tc (träningcenter) braller funkar som värmeplagg i nordpolen så kan de va bra att ha ett par som är lite mer sommarkänsla över.
På kvällen åkte vi hem till moster med familj och vart bjudna på käk, Fia hade gjort en grym makaronilåda! Jag åt mycket men det va ingenting mot va Samuel gjorde, va nästan säker på att han skulle gå sönder. Sen "hoppade" Fia, Johan, August och jag studsmatta. August hoppade mest som vanligt, tre hopp och sen omkull, tre hopp sen omkull, osv... Därefter vart de nån duell med en boll på studsmattan mellan Johan och Samuel, själv fattade jag aldrig vad spelet gick ut på men svettiga var dom..
Vi avslöt kvällen med att skratta åt Reine från programmet Hjälp som ska ta livet av sig, finns nog ingen som lagt så mycket tid på HUR man ska ta livet av sig och sen misslyckas hela tiden.. Kul kille!

Tråkigt att va hemma...

2008-06-12 @ 11:01:30
Nu har Johan och jag glott på varann i över en och en halv timme och har ingen aning om vad vi ska hitta på idag.... Avunds dom som kan jobba, tiden går så mycket fortare då. Men nu är det som det är och de blir inget av med jobbandet. Tror de får bli en prommis in till stan och bara gå omkring och mysa.

jag är PRAO....

2008-06-11 @ 12:39:57
Frida, Felix och jag va en sväng på stan. De gick förvånadsvärt bra att gå idag, så de gör att humöret är på topp.
På KapAhl tyckte Felix att det va tråkigt i vagnen så jag tog upp han och han är ju bara föööör go! Men målet var Länsförsäkringar, Frida skulle prata me en tant där. Under tiden gjorde han den värsta bajsen som någonsin har gjort i den byggnaden, så de va bara att vira in han i handduken och se ut som att planen va precis så.... Under tiden som Frida va hos tanten så fick jag, ensam, passa lillkillen! De va stort! Så där stod vi och luktade bajs... Allt gick bra och vi drog oss bort till Max för att tjyva lite av deras skötbord. Helt otroligt att en så liten söt sak kan få ur sig sååå mycket på en gång! Och nu är jag hemma igen... Väntar på att få käka lunch... För de ska gå ½ timme efter man tagit den underbara blutsaften så nu är jag döhungrig.
Sen för er som känner mig vet ju vad det är för dag idag..... Vattengympadag!! Så jag ska bort och fika me dom andra tjockisarna en timme innan vi ska i plurret. Får se om en av tjejerna kommer, hon har fått förvärkar och va inte helpigg, så spännande!! Själv har man dryga 70 dagar kvar nu....

Samuel= Dagens bragd!

2008-06-10 @ 20:27:59
Måste bara säga att jag är impad så de heta duga över min kusin Samuel som bröt armen, för nu va det dags för att ta bort gipset.. Jag såg framför mig hur man gjorde de med bandsåg, men så va det inte riktigt.... Andreas klippte av det med en vanlig sax till min stora besvikelse, men antagligen till Samuels glädje. :-) Tanken va att han skulle va fri från gipset till imorgon då det är skolavslutning, men för dom som har sett en arm som precis kommit ur ett gips vet ju att styrkan inte är på topp och de gör ganska ont så måste jag nu ge honom den största applåd man kan få i tapperhet!



Och sen får väl även jag säga.... Heja Sverige! För det verkar va så att om man inte hejar på Sverige just nu är man helt ute och cyklar.. Och för en gångs skull vet jag tom vilka de ska möta, Grekland!! Nu ligger jag nog på topp som fotbollsfreak, får nog ta och lugna ner mig lite tror jag. För jag tänker iaf INTE se matchen!

Rekord!

2008-06-10 @ 14:57:03
Va hos min sjukgymnast innan lunch och vi lyckades klämma dit hela 8 (!!) nålar! Och nu va det sista gången planerat som jag fick nålar och de känns bra, hoppas bara ryggen vill hålla sig nu annars så har min underbara sjukgymnast lovat att de bara är att ringa så ska dom hjälpa mig. Hon är verkligen hur bra som helst, jag berättar vad jag känner och hon kommer med idéer om hur vi ska göra för att få det bättre och det bästa är att det brukar hjälpa.

För övrigt så har vi fortsatt med våran STOR städning och nu börjar det se riktigt trevligt ut. Linneskåpet fick sig en törn och vi kom fram till att vi har ju lakan för ett helt hotell!!!! Sen lyckades jag plocka ordning på saker som bara kändes stökiga och Johan fick göra grovstädning. :-)

För övrigt så går vi in i vecka 30 nu, vilket känns stort! Är hur glas som helst bara för det idag, känns som att de inte va så länge sen vi hurrade för att vi va inne i vecka 20 men nästa gång som vi byter tiotal ska bebisen komma ut. Längtar nu efter alla småsaker som kommer med bebisen, promenader, mysa i sängen och allt annat idylliskt som jag föreställt mig, haha!

Vi längtar er dig lilla skrutt!!

Köpt svindyr äckeldricka!

2008-06-09 @ 19:44:02
Eftersom våran bm inte va allt för glad över att jag ännu inte börjat knapra järntabletter så va de bara att pallra sig iväg och köpa de nu. Hon va rädd för att jag skulle få en dipp senare om jag inte fyllde på lagret lite nu.... Men nu råkar det va så att jag VILL VERKLIGEN INTE äta järn!! De blir liksom stopp i kanalen så att säga då... Men då sa dom att man kunde köpa blutsaft, smakar tydligen faaan men ska va bra för kistan. Så in i dimman så ses vi! De som stör mig mest är att skiten kostade 169 bagis på coop och de va ändå 30 spänn billigare än tant grön!! Ok tänkte jag, de räcker nog till jul sådär, thi fick jag!! De räcker i 25 dagar! Så vi måste köpa en till sen och så kommer nästa va slut lagom när Billy tänker titta ut. Kan säga att den ungen har vart helvild hela dan, så de va inte bara när jag vaknade. Och för första gången så sparkade Billy upprepade gånger efter att Johan sagt något brevid magen, lajbans!

 = MUMS!

Två underbara timmar...

2008-06-09 @ 13:45:57
Vaknade strax efter 8, va lika kissnödig som varje morgon.. Vilket innebär att jag kastar mig ur sängen och springer in till toan. Därefter hade jag hoppats på att jag skulle somna om men tydligen inte för då hade Billy bestämt sig för att hoppa hopprep eller nå liknande där inne. Kunde se hur något "vasst" petade ut och under tiden som jag försöker läsa min bok får jag fler regäla smällar så att jag kommer av mig, men det va en helt underbar timme. Att känna hur våran bebis lever rullan och bara är underbar är en obeskrivlig känsla. Så när klockan närmade sig tio petade jag på Johan tills han vaknade och helt tyst la hans hand på magen, vet ju vid det här laget att så fort tystnaden bryts somnar Billy. Men nu fick Johan känna på både sparkar och slag åt alla håll och kanter.

För övrigt är det en dålig dag idag... Ont i ryggen och kroppen i övrigt. Längtar efter att få bli mig själv igen..

I´m back!!

2008-06-08 @ 20:09:51

Oj oj oj, förstår att ni saknat mina inlägg! Har själv saknat era kommentarer och blev hyper-megat-tokigt glad när jag såg att flera hade skrivit. Tack tack!!
Men det är inte av elakhet som jag inte skrivit... Har bara haft såååå himla mycket att göra och saknat internet.. Vi drog några nätter till i Tofta.. Men som den jour man har som medmänniska fick vi mitt i natten rycka ut och hjälpa en kvinna i nöden så de blev tur-retur tofta-visby klockan 3 på morgonen. Sen passade vi på att se stranden när vi kom tillbaka och de va helt klart det finaste jag någonsin sett, havet hade minst 100 färger och så gick solen upp i ryggen. Inte illa men de tog hårt på kroppen att ställa upp, somnat helknasigt efter de..


Sen har vi hunnit med två studendtskivor, först Jens. God mat och trevligt sällskap. Kul att träffa alla kusiner på pappas sida. Ville gillade mitt finger och bet i det så det stod härliga till, han har två sylvassa gaddar nere. Sen hade han lärt sig en ny kul sak... Hoppa! Så söt och stor!! Nästan 10 kg och bara 5 månader! De är ju inte klokt!
Helt plötsligt såg va Viggo ingen bebis längre utan ett barn. :-)
För övrigt fick Jens två megatekoppar och gott te av mig och Johan.

Den andra studenten va Cattis som tagit examen eller vad det ny heter. Så nu är vi proppmätta av all god mat och tårtor och grejjer. Även där va det riktigt trevligt och det va kul att träffa folket. :-) Av oss fick Cattis två martiniglas och en flaska martini. Så jag räknar med att det bjuds i höst Cattis!! haha!!

För övrigt just nu längtar jag efter att få akupuktur, börjar få riktigt ont nu och antar att det inte kommer släppa förän efter nålarna, segt... Men skönt att det finns något som hjälper.. Och för övrigt för övrigt så håller vi på och STORtvättar nu, täcken och gud vet allt! Har kommit på att vi ska göra allt sånt nu så det inte blir så himla måsten innan bebisen kommer, antar att man har annat att göra då än att tvätta... Så nu finns inte en gardin uppe.

Men bara så ni vet.... Clara is back!!!


Guldstjärna till mig!

2008-06-04 @ 19:54:47
Nu har jag vart på vattengympa, de va en massa nya rörelser som va roliga och jobbigare än dom vi haft tidigare. Men de behövdes! Sen cykla jag hem och plockade upp Johan för att cykla vidare till tc. Niklas va där me, så han och Johan pumpade som faaan! ;-) Men Niklas tränade tummen mest, shit va sms den pojken kunde avverka på ett pass!! Kan lova att de va lite segt att gymma efter badet men de va värt de för efter blev de jacuzzi, älskar verkligen att sitta där i.
När vi va färdiga mötte vi Carina som är bm och de visar sig att hon kommer jobba när de e dags för Billy att göra entré. Jag frågade om hon kunde gissa vad det är för kön. Jag vet mycket väl att de blir va de blir, men de är lite kul med folks gissningar ändå. Och hon är den första (förutom Johan) som tror att det är en kille där inne. Spännande!!

Badsugen!

2008-06-04 @ 14:26:03
Måste säga att de suger att cykla till korpen nu för att bada där, när de va så kul att bada i havet igår.... Fis...

Turbosemester och kontroll på MVC...

2008-06-04 @ 11:37:18
Älskade älskade Tofta! Vilken dag och kväll vi fick! Kom ut igår vid ett och grillade korv, smarr! Sen drog vi oss ner på stranden och de va som utomlands, varmt, soligt och havet va grönt och blått, så himla fint! Så tro de eller ej, men jag badade! Johan den lilla badkrukan stod i vattnet och tittade på medan jag sälade mig runt på det grunda. Efter de va belöningen glass från panget, alltid trevligt att komma dit och hälsa på lite.
När vi tröttnat på stranden gick vi upp för att göra lite  nytta i stugan, Johan skulle plugga och jag skulle stryka gardiner. Men det tog kanske 20 minuter så kom farfar och tyckte att de va dags för wiskey på kullen. De va nästan höjdpunkten på dagen, för farfar berättade flera gamla historier och de blev många skratt, så som de ska va på kullen i Tofta. Middag blev färsk potatis och flintastek med gott smör.
image96
Såhär glad blir Johan när han får grilla och ni som undrar så är det bara wiskey han går på.

Efter middan vart de prommis på stranden, dömysigt! Men först skulle Johan lätta lite på trycket och gömde sig i skogen, 100 poängen till den som hittar han på kortet, hahaha!!
image97

På vägen hem igen va de bara sådär sjukt fint så man inte kan va annat än kär.
image98

När vi kom hem vart de soffan som gällde och de va då inte dumt de heller, höften tar stryk av sanden, men de får de va värt.

Älskar för övrigt lappen som farfar satt på GRANNENS brevlåda, hahaha!!
image99

Det märktes att man inte sov hemma, men de va inte mycket att göra åt. Vid sju ringde klockan och ville att vi skulle gå upp. Kändes inte riktigt bra men vad hade man för val??
Dags för andra kontrollen på MVC hos Lotta. Blodtrycket va bra och bebisens hjärtljud låg ännu på 148, bara bra! Och sf måttet va nu 29 cm, alltså hade de vuxit hela två cm sen sist.
Däremot va urinprovet lite si och så, så jag ska ner imorgon bitti och lämna ett nytt prov. Sen ska jag få träffa en narkosläkare, för att kolla om det ens är möjligt att få ryggbedövning vid förlossningen sen, kan ju va bra att veta de innan. :-)
Men nul igger jag på sängen och vilar, ska ju på vattengympa idag!! Himla kul!
Shit va mycket man hann med på ett dygn!

Tanken fanns där...

2008-06-03 @ 11:41:31
Att jag skulle lägga ut en bild på hur magen och jag ser ut nu för tiden, men insåg att alla kommer ju ändå hem nu till den här helgen så då behövs ju ingen bild här inte. :-)
Tycker de ska bli mysigt att träffa hela släkten (på pappas sida) på Jens studentkalajs och sen i helgen ska vi till Cattis som ska firas för att hon har vart sååå himla duktig i skolan och är numera receptarie och inte bara de, utan min personliga receptarie, hehe!! Kan behövas!
Sen ska jag hinna med att träffa Petra också är det tänkt, ska bli kul de me!
Så att dra till tofta nu känns väl behövligt för att palla med resten av helgen. :-)

Vecka 29!!

2008-06-03 @ 09:15:30

Eller 28+0. Vi har iaf bytt vecka och de är alltid finfint! Ska fråga Lotta som är våran bm imorgon om hur stor bebisen faktiskt är. För läser man på alla olika internetsidor får man lika många svar som sidor man slår upp... Men nu ska jag göra iordning här innan vi åker till el toftus, solen skiner som aldrig förr så de ska bli så himla skönt att komma dit.


Gött.

2008-06-02 @ 20:50:05

De blir Tofta imorgon, vi åker ut runt 12 och stannar där till tidig ons morgon, då ska vi på kontroll på mvc.. Men ska bli så himla mysigt att få komma ut och bara fixa och mysa runt. Jag ska stryka alla gardiner och pyssla med lite annat, tror att de blir lagom som dagsprojekt. Och har vi riktig tur blir det stranden en stund me. :-) Så nu ska jag komma på en bra middag att ta med sig, men först är det CSI.
image95
ÄLSKAR MITT TOFTA!!


Bikiniväder, äntligen!

2008-06-02 @ 15:41:20
De e då fan inte dumt att sitta på balkongen i bikini och bränna sig en aningens, men jag längtar ut till Tofta... Ska nog åka ut dit imorgon.

Underbara helg!

2008-06-01 @ 21:12:21
Oj va mycket man fick gjort på dessa två dagar.
Jag får ta allt i tur och ordning...
Igår på dagen: Va hemma hos Lena och Janne och gjorde klart mina solstolar, så nu står dom på plats och är helt klart det snyggaste jag någonsin har gjort.
När de va gjort satt jag i solen och va trevlig me Lena som ska öppna en tomataffär (har jag bestämt). För gud så den familjen kommer att få äta tomater i sommar, jisses!
Vid fyra åkte vi hem för att fixa iordning oss innan vi skulle hem och fira min älskade farbror Bill som fyllde år. Han bjöd på värsta goda fisksoppan och en mysig kväll. .
image87Och så fick vi reda på att jag ska få ännu ett kusinbarn, så himla kul! Men dom har bf 1 januari, vilket blir något att hålla på, men om den kommer tidigare kommer det finnas tre kusinbarn som är födda samma år, vilket är grymt coolt tycker jag.

Annat folk som va där:

Anne, Jens och Gunilla kollar in Jens studentmössa.

Bengt-Arne, mamma och pappa.

Johan nyklippt

jag
image92
och min stora lilla kusin Jens som laddade inför balen och studenten. ALLA frågade samma sak om balen så de blev faktiskt rätt kul tillslut.

Efter kalaset åkte vi och hyrde en film som va rätt ok. Billy va helt tokig och sparkade så man såg sparkarna på utsidan. De är cooolt.

Idag har vi hunnit sola, förstöra ena solstolen (de går lätt att laga den, ska bara göras), umgåtts med Tessan en stund, vart nere och kollat på studentbalen, fikat med Johans homies och nu slutligen ätit middag på balkongen och har nu hamnat här.

Jag som alltid gillat balen och kortegen måste nu ge dom som ordnat allt en hel hög med skit.. VARFÖR lägga en 20 minuter lång paus mitt i kortegen??? Dom sa att de va för att folk skulle kunna ta sig ner till båten, men hallå! Det finns ju fler än en väg dit... Så de va värdelöst. Men däremot va Jens hur fin som helst, de va Linnea me såklart!!

image93