-

Shoppat kläder till Billy.

2008-04-07 @ 14:58:24
Idag för första gången på länge fick jag och Johan sova ut, de va skönt. Men jag vaknade av att jag va tvungen att nysa och va inte riktigt vaken så jag nös rätt i ansiktet på Johan, FÖRLÅT JOHAN! Sen låg vi och kollade i hm katalogen på kläder till sommaren, men inget kommer räcka på längden, utom ett vitt linne på mama..
Sen va de dags för frulla, gott som bara den! Därefter skulle vi in på stan för en snabbrunda och kolla bebiskläder. Jag va bara tvungen att köpa bodyn som har elefanterna på sig, samma som mössan... Och så hittade vi en pyamas på KappAhl me grodor på, men de va tvåpack så vi fick en snorgrön pyamas på köpet me en groda på bröstet. Nu ska jag snart ta en promenad till högskolan för att vänta in Johan och åka me han hem. Vi ska då direkt till gymmet och pumpa, hehe! Folk har börjat glo så konstigt när man tränar, men antingen så ler jag bara tillbaka eller glor lika dumt som dom glor på mig.. Här ska man gör sin livs kraftanstängning om några månader och inte fan vill man komma otränad dit, vill iaf känna att man gjort så gott de går. Oj, nu sparkar Billy!

image20

 Mina favvokläder till Billy! stl 50-56.


  Grodpyamasen!


 

Kommentarer
Postat av: hannie / moster jr / blivande gudmor ; )

ojojojojo, nån har bloggat upp sig riktigt ordentligt!
fortsätt så:)

2008-04-07 @ 18:51:01
Postat av: clara

jo kul att du hittat hit me! Klart jag fortsätter, har inte så mycket att göra nu om dagarna...

2008-04-07 @ 19:08:25
Postat av: Annie Pannie

Äntligen kom jag hit, jag har inte haft internet på ett par dar men idag köpte jag en ny superbillig dator så nu jäklar! Värsta bilden på bläbben!!! Man kan ju se hur hen ser ut (hen=hon/han)! Men jag är lite besviken att hen inte kom i dubbel uppsättning. Det hade säkert varit dubbelt så roligt! ;-) Men är det en Billy nu alltså? För att Billy är ett unisexnamn?

2008-04-07 @ 20:30:46
Postat av: clara

nej, vi kallar h'n för billy efter billy bokhylla, IKEAs. :) Vi önskade ju oss bokhyllan i julklapp och då stod de billybidrag på önskelistan, så då sa Johan att det här måste va en billy. :)

2008-04-07 @ 21:14:12
Postat av: tant cat

Åhh fiiinfina kläder hörru =)

2008-04-08 @ 21:41:41
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: clara

Eller hur! Inte köper jag några fula kläder heller, hihi!! De bästa är att veta att man sen ska få klä skrutten me dem!

2008-04-08 @ 22:08:16
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback